Ειδήσεις

Την καθαίρεση του Φίλη ζητεί η πρόεδρος της νεολαίας των ΑΝΕΛ

Μ. Παπαδοπούλου

Την καθαίρεση του Νίκου Φίλη ζήτησε η Μανταλένα Παπαδοπούλου, Πρόεδρος Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με αφορμή τις δηλώσεις του για τη Γενοκτονία των Ποντίων “στον ενικό”.

“Οι δηλώσεις που έγιναν από τον υπουργό Παιδείας είναι απαράδεκτες. Ο άνθρωπος οφείλει να παραιτηθεί και αν δεν παραιτηθεί πρέπει να καθαιρεθεί. Το είπαμε στον πρόεδρο, στείλαμε επιστολή ως νεολαία και λέμε ότι αυτό πρέπει να κάνει η κυβέρνηση. Νομίζω όμως ότι αυτό είναι μια πρωτοβουλία που θα πρέπει να πάρει ο πρωθυπουργός αν δεν παραιτηθεί ο κ. Φίλης” τόνισε μιλώντας στο MEGA.

Megatvcom

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.