Στο πλαίσιο της καθημερινής συνεννόησης και συνεργασίας με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Αθηνόδωρο Κωνσταντίνου, σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί (Πέμπτη) στο γραφείο του αντιδημάρχου Παιδείας Στράτου Καρίκη, με θέμα τον προγραμματισμό έργων στα σχολεία.

Στη σύσκεψη που έγινε με την παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Κυριακής Νικολαίδου και υπηρεσιακών παραγόντων, οριστικοποιήθηκαν οι παρεμβάσεις που θα ξεκινήσουν σε οκτώ παιδικούς σταθμούς και συγκεκριμένα στους παιδικούς σταθμούς: Τσιγάντε, Φαληρακίου, Αφάντου, Αρχαγγέλου, Ασκληπειού, Πυλώνας, Παστίδας και Έμπωνας.

Πρόκειται για κτηριακές παρεμβάσεις, μονώσεις και παρεμβάσεις στα δάπεδα, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021, θα ενταχθούν και υπόλοιποι παιδικοί σταθμοί στους οποίους απαιτείται παρέμβαση.

Συζητήθηκαν επιπλέον οι παρεμβάσεις που θα γίνουν στα Σχολεία με βάση την Προγραμματική Σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμος Ρόδου με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, καθώς και οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία δημοπράτησης σχολικών μονάδων με ΣΔΙΤ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ