Τοπικές Ειδήσεις

“Οι Συμιακοί είναι πολίτες δεν είναι υπήκoοι σας κ. Ευστρατίου”

Περιφερειακή Αρχή ” Όπου φυσάει ο Άνεμος”.

Εκ μέρους της παράταξης Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου.

Ο δήμαρχος Σύμης είναι εκλεγμένος όπως και το υπόλοιπο δημοτικό συμβούλιο όχι μόνο για να διοικεί αλλά και για να εκφράζει την αγωνία των κατοίκων δημόσια.
Ασκώ Περιφερειακή διοίκηση και εξουσία δημοκρατικά σημαίνει όχι απλά να ακούς την αντίθετη άποψη των πολιτών αλλά να την λαμβάνεις υπόψη.
Στην περίπτωση του κ Ευστρατίου που απαγορεύει ουσιαστικά στο Δήμαρχο να εκφράζεται δημόσια αποκαλύπτεται μια αποκρουστικη καθεστωτική αντίληψη.
Να ενημερώσουμε τον κ Ευστρατίου ότι όλα τα έργα που αναφέρει, τα ωρίμασε ο Δήμος Σύμης και το Λιμενικό ταμείο και ότι η Περιφέρεια αν δεν τα χρηματοδοτούσε θα είχε διαπράξει παράβαση καθήκοντος. Οπότε ας μην συμπεριφέρεται ως φεουδάρχης στους περήφανους κατοίκους της Σύμης.
Η πολιτική αλλεργία της Περιφερειακής αρχής σε οποιαδήποτε εικόνα ή είδηση της χαλάει το επικοινωνιακό προφιλ αποδεικνύει ότι ζει και αναπνέει μόνο για τις εντυπώσεις.
Από την μια δηλώνουν υπερήφανοι για τη διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικου το 2015 από κοινού με την κυβέρνηση Συριζα-Ανελ και από την άλλη εκλεχθηκαν με την στήριξη της ΝΔ η οποία έχει ως επίσημη θέση ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε και ξέφυγε εκτός ελεγχου με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα που κυβερνά η ΝΔ παρά τα φανερά προβλήματα όπως στη Σύμη και την προσφυγική κρίση που η ίδια η κυβέρνηση αναγνωρίζει πέρνωντας αποφάσεις για έκτακτα μέτρα , ο κ Ευστρατίου πάλι διεκδικεί δάφνες.
Τελικά αν υπάρχει κάτι σίγουρο είναι ότι ο κ Χατζημάρκος υπερασπίζεται την εκάστοτε κυβέρνηση και συμπλέει μαζί της. Όπου φυσάει ο άνεμος δηλαδή.

Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου
Μανωλης Γλυνός

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου