Αθλητικά

Μετάλλιο για Σαλονικιό στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Ως την καλύτερη διοργάνωση Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής τα τελευταία χρόνια χαρακτήρισαν ξένοι αθλητές και επίσημοι τη φετινή, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο, 4 και 5 Οκτωβρίου στο Λεβεντοχώρι Κιλκίς. H Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας διοργάνωσε για πρώτη φορά το Βαλκανικό Πρωτάθλημα σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς και τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς.

Στο αγωνιστικό τομέα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος η Ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τους Άννυ Βατίδη με τον Morfey, τον Ροδίτη Παντελή Σαλονικιό με την Six Degrees (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου), Ειρήνη Μητώνα με την Aphroditi, Βικτώρια Σχοινά με τον Koheilan XIII 16 Salamon P και Δημήτρη Μητώνα με την Jamelia κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο τερματίζοντας τα 90χμ. σε συνολικό χρόνο 17:44:58. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα της Βουλγαρίας σε συνολικό χρόνο 15:46:26.

Στο ατομικό αγώνισμα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος καλύτερη από Ελληνικής πλευράς ήταν στην 8η θέση η Άννυ Βατίδη με τον Morfey που ολοκλήρωσε τα 90 χμ. σε χρόνο 05:51:06. Στην 9η θέση ήταν ο Παντελής Σαλονικιός με την Six Degrees με χρόνο 05:51:18, στην 10η θέση η Ειρήνη Μητώνα με την Aphroditi με χρόνο 06:02:34 και στην 12η θέση η Βικτώρια Σχοινά με τον Koheilan XIII 16 Salamon P με χρόνο 06:55:07.

Στο ατομικό αγώνισμα τα τρία μετάλλια κατέκτησαν αθλητές από την Βουλγαρία. Χρυσή Βαλκανιονίκης ήταν Magdalinka Vaneva με την Karla, ασημένια Βαλκανιονίκης η Maria Jordanova με την Amazonka Parva και χάλκινος Βαλκανιονίκης ο Jordan Yankov με την Akila Ahmir.

Στο Διεθνή αγώνα CEI1* των 90 χμ. την πρώτη θέση κατέλαβε και πάλι για την Βουλγαρία η Dessislava Aleksieva με την Zemlianka και στην 2η θέση ήταν ο Βούλγαρος Ivan Stoichev με τη Manaba.

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου