Συζητήσεις και φήμες σχετικά με το τι κρύβει η προαναγγελία που περιέχει έχει προκαλέσει ένα βίντεο που «ανέβηκε» χτες στο διαδίκτυο, με τίτλο «ΟΙ 1101 ΕΡΧΟΝΤΑΙ», στο οποίο εμφανίζεται μεταξύ άλλων και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

«Ερχονται και θα αλλάξουν τα πάντα», διατείνεται το βίντεο, παρουσιάζοντας σειρά προσώπων, μεταξύ των οποίων του Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και του Κλέωνα Γρηγοριάδη, «στην κοινωνία, στην πληροφορία, στην Ιστορία, στη Δημοκρατία», ενώ ακολουθεί νέα σειρά προσώπων.
«Ερχονται και θα αλλάξουν τα πάντα» επαναλαμβάνει το βίντεο στο τέλος του, για να καταλήξει: Κυριακή 1 Νοεμβρίου – οι 1.101 έρχονται».

Ανάμεσα στους 1101 που θα “αλλάξουν” τον κόσμο είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης και ο δημοσιογράφος Κώστας Εφήμερος.

Σε ερώτηση του Star ο κ. Εφήμερος δεν αποκάλυψε αν πρόκειται για αναγγελία της ευρωπαϊκής κίνησης, για το οποίο είχε μιλήσει ο πρώην υπουργός οικονομικών προεκλογικά.

«Δεν μπορώ να σας πω τίποτα, επειδή υπάρχει μια συμφωνία εμπιστευτικότητας. Καθώς θα περνάνε οι μέρες θα δείτε ότι θα βγουν και άλλα τέτοια τρέιλερ και θα αρχίσουν να αλλάζουν οι άνθρωποι που θα εμφανίζονται. Έχει ένα νόημα όλο αυτό, υπάρχει μία συγκεκριμένη πολιτική. Η μουσική είναι επική, γιατί πραγματικά πιστεύουμε ότι όταν αποκαλυφθεί θα βοηθήσει στο να γίνει μία αλλαγή» ο κ. Εφήμερος δήλωσε.

Όπως αποκάλυψε στα 1101 άτομα δεν θα είναι μόνο Έλληνες. «Θα δείτε τουλάχιστον ένα Βρετανό πολύ σύντομα» ο δημοσιογράφος πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από ΕΘΝΟΣ και star.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ