Πολιτιστικά

Τυλίγοντας Γιαπράκια για το συσσίτιο

Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Γεώργιος – Ευθύμιος Τριάντος καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, συγχαίρουν το Λύκειο Ελληνίδων Ρόδου «ΕΡΓΑΝΗ ΑΘΗΝΑ», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαλάκου «Το Σπήλαιο» και τις γυναίκες του χωριού για τη φιλανθρωπική τους δράση, ¨τυλίγοντας γιαπράκια¨ τα οποία προσφέρθηκαν στους ωφελούμενους της Δομής Παροχής Συσσιτίου. Επίσης ευχαριστούν για τη γενναιόδωρη προσφορά το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Πάππου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 4 Σεπτεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Αγίου Γεωργίου Σαλάκου, τηρώντας όλα τα μέτρα για τη νόσο covid-19, όπου εθελοντικά οι κυρίες του χωριού και των δυο συλλόγων τύλιξαν με μεράκι και δεξιοτεχνία παραδοσιακά γιαπράκια.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου