ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League 2: Έλεγχος πόθεν έσχες από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ποδοσφαιρο- Επιτροπη Επαγγελματικου Αθλητισμου

Στην ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε την Τρίτη η Ε.Ε.Α, με την οποία χο­ρή­γη­σε πι­στο­ποι­η­τι­κό συμ­με­το­χής στο πρω­τά­θλη­μα της S.L.2. σε ακόμα τέσ­σε­ρις ΠΑΕ (Κη­φι­σιά, Αλ­μπω­πό Αρι­δαί­ας, Αστέ­ρα Βλα­χιώ­τη και Θε­σπρω­τό), υπήρ­χε μια διευ­κρι­νι­στι­κή πα­ρά­γρα­φος σχε­τι­κά με το πόθεν έσχες, που είναι ιδιαί­τε­ρα ση­μα­ντι­κή.

Η Ε.Ε.Α. διευ­κρί­νι­σε ότι, εκτός από τους προ­βλε­πό­με­νους ελέγ­χους στα πρό­σω­πα που απο­κτούν με­το­χές, κατά τη σύ­στα­ση ή την αύ­ξη­ση του με­το­χι­κού κε­φα­λαί­ου των ΠΑΕ της Super League 2, πλέον θα γίνει έλεγ­χος και του πόθεν έσχες.

Ανα­λυ­τι­κά, το ση­μείο της ανα­κοί­νω­ση της Ε.Ε.Α., ανα­φέ­ρει τα ακό­λου­θα:

«… για τις ΠΑΕ της Super League 2, για την από­κτη­ση με­το­χών, είτε κατά τη σύ­στα­ση, είτε κατά την αύ­ξη­ση του με­το­χι­κού κε­φα­λαί­ου, θα ακο­λου­θή­σει δια­δι­κα­σία αδειο­δό­τη­σης για τους απο­κτώ­ντες (άρθρα 69 και 69Α, όπως ισχύ­ουν) και συ­να­κό­λου­θα έρευ­να πέραν των προ­βλε­πό­με­νων στα πα­ρα­πά­νω άρθρα, της δή­λω­σης του Πόθεν Έσχες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.