Ο Φοίβος Κω φέτος είναι μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσει τον τίτλο στην Α’ Κατηγορία, αφού έχει ενισχυθεί σημαντικά. Ο Μιχάλης Καπλανίδης μίλησε για τους στόχους της ομάδας και τη… ζωή στο Φοίβο. «Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την έναρξη της σεζόν, αν και έχουμε αργήσει λίγο λόγω των εργασιών στο κλειστό γυμναστήριο της Κω. Η ομάδα είναι διψασμένη και δεν έχει σχέση με την περσινή αλλά και με τα παλαιότερα ρόστερ. Το σημαντικό είναι να γίνουμε ομάδα και να παίζει ο ένας για τον άλλο. Αυτό είναι το βασικό μας μέλημα, να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ. Με βάση το ρόστερ που έχουμε, ξέρουμε τι θέλουμε και επιθυμούμε την βελτίωση μας. Μέχρι το τέλος θα παλέψουμε για ότι καλύτερο μας αναλογεί. Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να γίνει ένας όμιλος, θα είναι καλύτερο για το μπάσκετ. Με δύο ομίλους των 4-5 ομάδων θα υποβαθμιστεί το πρωτάθλημα. Το ενιαίο πρωτάθλημα είναι καλύτερο για το μπάσκετ και τους αθλητές.
Έχω περάσει απ’ όλες τις ομάδες της Κω. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το Φοίβο και τη συνεργασία. Η διοίκηση είναι πολύ σοβαρή και το πρώτο μέλημα του σωματείου είναι η εκπαίδευση και η διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Ο Φοίβος ασχολείται με τις υποδομές. Στο ανδρικό φέτος θα κάνουμε τεράστια άλματα προόδου. Από το κεφάλι φαίνεται αν το ψάρι είναι φρέσκο και στο Φοίβο είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο.
ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΚΩ
Ο Φοίβος Κω με ανακοίνωση του ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Έσπερο Κω για τη διοργάνωση του τουρνουά «Μεροπίς». Αναλυτικά: «Το Δ.Σ. του Α.Σ. Φοίβος Κω, ευχαριστεί την ομάδα του Εσπέρου για την πρόσκληση στο τουρνουά καλαθοσφαίρισης κατηγορίας παμπαίδων ΜΕΡΟΠΙΣ και συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες καθώς και τους διοργανωτές για το πολύ όμορφο τουρνουά».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ