Καλύτερη των προσδοκιών του Παναγιώτη Ζούνη ήταν η εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα στο φιλικό παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Ακουσίλαο, στο γήπεδο των Φανών.
Ο τεχνικός των Καλυθενών δεν στάθηκε τόσο στο τελικό 6-0, καθώς αναγνωρίζει πως η ομάδα του έχει στα πόδια της πολλές περισσότερες μέρες προετοιμασίας από τον αντίπαλό της, αλλά στο γεγονός πως μετέφερε στον αγωνιστικό χώρο, με απόλυτη ακρίβεια και συνέπεια, όλα τα στοιχεία τακτικής που δουλεύει στις προπονήσεις.
Αν υπάρχει κάτι που χάλασε τη διάθεση του Παναγιώτη Ζούνη, είναι ο τραυματισμός του τερματοφύλακα Σάββα Χατζηνικόλα και του Γιώργου Καρίπη. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, ο πρώτος στον γοφό και ο δεύτερος στον αστράγαλο, θα τους κρατήσουν εκτός προπονήσεων για περίπου μία εβδομάδα.
Ο Απόλλωνας θα δώσει το επόμενο παιχνίδι μονταρίσματος το προσεχές Σάββατο στις 5 το απόγευμα, οπότε και θα αντιμετωπίσει τον Κλεάνθη σε γήπεδο που θα αποφασιστεί εντός των ημερών.
Αποκτά Μίρτσεβ-Σερμπίνη
Κοντά σε δύο σημαντικές προσθήκες βρίσκεται ο Απόλλωνας Καλυθιών. Οι παράγοντες του συλλόγου βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον μεσοεπιθετικό Βάσκο Μίρτσεβ και τον μέσο Βασίλη Σερμπίνη, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Αστέρα Παστίδας.
O Παναγιώτης Ζούνης έχει επισημάνει εδώ και καιρό την ανάγκη να αποκτηθούν τουλάχιστον δύο έμπειροι παίκτες, οι οποίοι θα αναβαθμίσουν ποιοτικά την ομάδα και θα δώσουν στηρίγματα στα πολλά νέα παιδιά που διαθέτει και η είδηση για την επικείμενη έναρξη συνεργασίας με τους Μίρτσεβ (αναμενόταν να κάνει την πρώτη προπόνησή του χθες) και Σερμπίνη δεν μπορεί παρά να τον κάνει χαρούμενο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ