ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ατρόμητος Διμυλιάς: Με Κρητικό και στην νέα σεζόν

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ατρομητος Διμυλιας- Κρητικος

Προχωρά η υλο­ποί­ηση του προ­γραμ­μα­τι­σμού στην ομάδα του Ατρό­μη­του Διμυ­λιάς ενόψει της συμ­με­το­χής της στον 2ο όμιλο του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Β’ Κατη­γο­ρίας.

Οι «πρά­σι­νοι» δια­τή­ρη­σαν στις τάξεις τους ακόμα έναν ποδο­σφαι­ρι­στή του υπάρ­χο­ντος ρόστερ, ο οποίος ανα­μέ­νε­ται να προ­σφέ­ρει πολύ­τι­μες υπη­ρε­σίες στον προ­πο­νητή Γιώργο Μυλωνά και στην σεζόν 2020-2021.

Πρό­κει­ται για τον έμπειρο κεντρικό αμυ­ντικό Βασίλη Κρητικό, που συνα­ντή­θηκε με την διοί­κηση του Ατρό­μη­του και υπέ­γραψε την επέ­κταση της συνερ­γα­σίας του.

Οι Διμυ­λια­νοί επι­ση­μο­ποί­η­σαν την παρα­μονή του ποδο­σφαι­ρι­στή στις τάξεις τους, με την ακό­λουθη ανα­κοί­νωση:

«Το Δ.Σ του Ατρό­μη­του Διμυ­λιάς ανα­κοι­νώ­νει την ανα­νέ­ωση της συνερ­γα­σίας του με τον ποδο­σφαι­ρι­στή Βασίλη Κρητικό για ακόμα ένα χρόνο.

Του ευχό­μα­στε καλή ποδο­σφαι­ρική σεζόν με υγεία».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.