Αθλητικά

Γενική Συνέλευση με πρόσκληση για «πανστρατιά» στον Ποσειδώνα

Την προσεχή Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί τελικά η πολυαναμενόμενη γενική συνέλευση των μελών του Ποσειδώνα Καρπάθου, η οποία έχει ως κύριο ζητούμενο τη συσπείρωση των δυνάμεων του νησιού, προκειμένου ο εκπρόσωπός της στην Α’ κατηγορία να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Χαρακτηριστική της σημασίας της Γ.Σ. είναι η πρόσκληση που απηύθυναν οι παράγοντες του Ποσειδώνα όχι μόνο στην έπαρχο, στον δήμαρχο και στους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και στους προέδρους των τοπικών συμβουλίων. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:
«Μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. του Συλλόγου Α.Σ.Κ. Ποσειδών καλούμε τα μέλη σε τακτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 και ώρα 1:30 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπάθου, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Διοικητικός-Οικονομικός απολογισμός έτους 2019 και προγραμματισμός νέας ποδοσφαιριστής περιόδου εν μέσω πανδημίας
2. Εξουσιοδότηση στο Δ.Σ. για τη συγκρότηση επιτροπών προς υποστήριξη λειτουργιών της ομάδα του νησιού της Καρπάθου
Στην ως άνω Γενική Συνέλευση ζητείται με πρόσκληση η παρουσία της Επάρχου Καρπάθου και Ηρωικής Νήσου Κάσου κας Καλλιόπης Νικολαΐδου, του Δημάρχου Καρπάθου κου Ιωάννη Νισύριου, όλων των δημοτικών συμβούλων του Δήμου Καρπάθου, των Προέδρων των τοπικών κοινοτικών συμβουλίων του Δήμου Καρπάθου και αντιπροσώπων όλων των αθλητικών σωματείων του νησιού.
Την πρόσκληση υπογράφουν ο πρόεδρος του Ποσειδώνα, Γιάννης Βιτώρης και ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, Γιάννης Σακελλάκης».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου