Ειδήσεις

Κλειστές έως και τη Δευτέρα οι τράπεζες

Νέα παράταση παίρνει η τραπεζική αργία καθώς η Υπουργική απόφαση ορίζει ότι οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές έως και τις 13 Ιουλίου. Δεν αλλάζει το ημερήσιο όριο ανάληψης των 60 ευρώ.

Κλειστές έως και τη Δευτέρα θα παραμείνουν οι τράπεζες σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση που υπεγράφη σήμερα.

Το ημερήσιο όριο ανάληψης των 60 ευρώ παραμένει.

Οι συνταξιούχοι που δεν διαθέτουν κάρτα θα μπορούν να προχωρήσουν έως και τη Δευτέρα σε ανάληψη 120 ευρώ.

Οι δικαιούχοι επιδομάτων του ΟΑΕΔ θα μπορούν επίσης να προχωρήσουν σε ανάληψη 120 ευρώ μόνο από τα υποκαταστήματα της Εθνικής.

Από την Εθνική Τράπεζα θα μπορούν επίσης να «σηκώσουν» 120 ευρώ όσοι λαμβάνουν σύνταξη από ασφαλιστικούς φορείς του εξωτερικού.

Εν τω μεταξύ στο ίδιο επίπεδο διατήρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, το όριο του ELA η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στη σημερινή της συνεδρίαση.

Οπως είχε γίνει σαφές από τη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής η ΕΚΤ δεν θα τραβήξει την πρίζα στις ελληνικές τράπεζες πριν από τη λήξη του τελεσίγραφου για συμφων

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου