ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξανά στο ψάξιμο για προπονητή ο Απόλλωνας Καλυθιών

Παύλος Nτοκόουπιλ 2 λεπτά ανάγνωση
Απόλλωνας Καλυθιών

Στη δια­δι­κα­σία ανα­ζή­τη­σης προ­πο­νη­τή υπο­χρε­ώ­νο­νται να μπουν ξανά οι άν­θρω­ποι του Απόλ­λω­να Κα­λυ­θιών, καθώς πα­ρό­τι ανα­κοι­νώ­θη­κε πριν από λίγο καιρό κι επι­σή­μως, η συ­νερ­γα­σία με τον Κώστα Κα­μπού­ρη απο­δεί­χθη­κε αδύ­να­τον να προ­χω­ρή­σει λόγω αλ­λα­γών στα επαγ­γελ­μα­τι­κά του δεύ­τε­ρου και των επι­πρό­σθε­των υπο­χρε­ώ­σε­ων που τον βά­ρυ­ναν, στε­ρώ­ντας του τον απα­ραί­τη­το χρόνο.

Σύμ­φω­να με τους αν­θρώ­πους του συλ­λό­γου, οι απο­φά­σεις σχε­τι­κά με την κά­λυ­ψη του κενού που προ­έ­κυ­ψε θα λη­φθούν άμεσα, καθώς πέρα από τον σχε­δια­σμό που είναι απα­ραί­τη­το να «τρέ­ξει», πα­ρεμ­βάλ­λε­ται η πα­ρά­με­τρος της έντα­ξης στο μη­τρώο της Γε­νι­κής Γραμ­μα­τεί­ας Αθλη­τι­σμού, που θέτει ως βα­σι­κή προ­ϋ­πό­θε­ση την ύπαρ­ξη συ­νερ­γα­σί­ας με προ­πο­νη­τή.

Η διοί­κη­ση εκτι­μά πως καλώς εχό­ντων των πραγ­μά­των, μέχρι το τέλος της τρέ­χου­σας εβδο­μά­δας το θέμα θα έχει κλεί­σει, ώστε από τις αρχές της επό­με­νης, να ξα­να­νοί­ξει ο κύ­κλος των επα­φών με τους πο­δο­σφαι­ρι­στές της φε­τι­νής ομά­δας.

Ευ­χα­ρι­στί­ες Δη­μη­τρά για το γη­πε­δι­κό

Εν τω με­τα­ξύ ανα­κοί­νω­ση, μέσα από την οποία ευ­χα­ρι­στεί όλους εκεί­νους και εκεί­νες που συ­νέ­δρα­μαν την προ­σπά­θειά του να αντα­πο­κρι­θεί στις υπο­χρε­ώ­σεις που απορ­ρέ­ουν από την ιδιό­τη­τα του ως υπεύ­θυ­νου για τις γη­πε­δι­κές εγκα­τα­στά­σεις των Κα­λυ­θιών, εξέ­δω­σε ο Δη­μή­τρης Δη­μη­τράς. Ανα­λυ­τι­κά:

«Έχο­ντας την ευ­θύ­νη της εύ­ρυθ­μης λει­τουρ­γί­ας και βελ­τί­ω­σης των αθλη­τι­κών εγκα­τα­στά­σε­ων στις Κα­λυ­θιές τους τε­λευ­ταί­ους επτά μήνες, αι­σθά­νο­μαι την υπο­χρέ­ω­ση να ευ­χα­ρι­στή­σω δη­μό­σια όλους εκεί­νους που βο­ή­θη­σαν υλικά και οι­κο­νο­μι­κά την προ­σπά­θεια αυτή. Αρ­χι­κά τους αν­θρώ­πους του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και πιο συ­γκε­κρι­μέ­να τον πρό­ε­δρο κ. Αλέ­ξαν­δρο Κο­λιά­δη, αλλά και τον συ­νερ­γά­τη του κ. Θε­ό­δω­ρο Θε­ο­δώ­ρου, που ικα­νο­ποί­η­σαν άμεσα κάθε αί­τη­μά μας, βοη­θώ­ντας ση­μα­ντι­κά στο να δο­θούν λύ­σεις σε μικρά και με­γά­λα προ­βλή­μα­τα.

Επί­σης, τον αντι­δή­μαρ­χο κ. Τη­λέ­μα­χο Κα­μπού­ρη, που έδωσε καί­ριες λύ­σεις σε θέ­μα­τα χρη­μα­το­δό­τη­σης. Ευ­χα­ρι­στώ ακόμη τον αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χη αθλη­τι­σμού κ. Νίκο Νι­κο­λή, που δεί­χνει κα­τα­νό­η­ση στα θέ­μα­τα που του πα­ρα­τί­θε­νται και είμαι βέ­βαιος ότι σύ­ντο­μα θα υπάρ­ξουν θε­τι­κές εξε­λί­ξεις στο ανα­γκαίο έργο αντι­κα­τά­στα­σης του πλα­στι­κού χλο­ο­τά­πη­τα στο βοη­θη­τι­κό γή­πε­δο Κα­λυ­θιών.

Όλες οι βε­βαιώ­σεις έγι­ναν εφι­κτές μετά από συ­νερ­γα­σία με την αντι­δή­μαρ­χο Ενό­τη­τας Καλ­λι­θέ­ας κα Τσα­μπί­κα Κια­χα­γιά, καθώς και τον πρό­ε­δρο της Το­πι­κής Κοι­νό­τη­τας Κα­λυ­θιών κ. Αντω­νά».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.