Αθλητικά

ΕΟΠ: Δύο αθλητές και δύο αθλήτριες στην προεπιλογή για το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ανακοίνωσε τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προεπιλογή της Εθνικής Ομάδας ενόψει του Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ 15ο ΕΥOF 2022 που θα διεξαχθεί στην Σλοβακία.
Μεταξύ αυτών βρίσκονται δύο αθλητές και δύο αθλήτριες από συλλόγους της Ρόδου. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κούρο, τον Τιμόθεο- Μιχάλη Σιφουνιό και την Ειρήνη Παπαδημητρίου, όλοι από τον Ροδήλιο και την Μαρία- Ιωάννα Αντωνίου του Έλαφου.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Μετά από εισήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή και τη σύμφωνη γνώμη του Εφόρου Εθνικών Ομάδων, σας ενημερώνουμε ότι οι παρακάτω παίδες και κορασίδες έχουν προεπιλεχθεί για την Εθνική Ομάδα που θα συμμετάσχει στο ‘’Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ 15ο ΕΥOF 2022’’ στην πόλη Μπάνσκα Μπίστριτσα στην Σλοβακία από τις 24 έως τις 30 Ιουλίου 2022.
Αθλητές
1.ΠΟΛΥΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξανδρος (Π.Ο. Πατρών)
2.ΜΑΝΘΟΣ Νικόλαος (Π.Γ.Σ. Λάρισας)
3.ΚΟΥΡΟΣ Κωνσταντίνος (Ροδήλιος Π.Ο.Ρ.)
4.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ Ευστράτιος (Α.Ε.Κ.)
5.ΘΕΟΧΑΡΗΣ Σπύρος (Α.Π.Ο. Κορωπίου)
6.ΣΙΦΟΥΝΙΟΣ Τιμόθεος Μιχαήλ (Ροδήλιος Π.Ο.Ρ.)
7.ΚΑΡΑΜΠΟΥΚΟΥΚΗΣ Ιωάννης (Άπειρος Ηγουμενίτσας)
8.ΕΓΓΛΕΖΟΣ Σταμάτιος (ΣΥ.Φ.Α. Γέρακα)
Αθλήτριες
1.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ειρήνη (Ροδήλιος Π.Ο.Ρ.)
2.ΚΥΡΙΑΖΑΚΟΥ Χριστίνα (ΑΕΚ Τρίπολης)
3.ΦΡΙΝΤΖΙΛΑ Νίκη (ΑΕΚ Τρίπολης)
4.ΤΟΥΡΛΗ Δέσποινα (Π.Ο. Πατρών)
5.ΜΑΛΙΟΓΛΟΥ Ειρήνη (Π.Ο. Δρηρος)
6.ΑΝΤΩΝΙΟΥ Μαρία Ιωάννα (Α.Σ.Ρ. Έλαφος)
Από τους παραπάνω αθλητές και αθλήτριες, θα επιλεγούν δύο παίδες και 2 κορασίδες, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Ε.Ο.Ε. για να πάρουν μέρος στην διοργάνωση (στο αγώνισμα ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής).
Επειδή οι παραπάνω αθλητές και αθλήτριες θα συμπεριληφθούν στην long list, η οποία θα πρέπει να σταλεί στην Ε.Ο.Ε. εγκαίρως, η οποία είναι η υπεύθυνη της αποστολής, να συμπληρώσουν τα ζητούμενα στοιχεία στην συνημμένη κατάσταση XCEL, καθώς και τα υπόλοιπα ζητούμενα έντυπα και να τα στείλετε στο e-mail: eopbike@otenet.gr το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουνίου.
Για όποια άλλη πληροφορία, οι αθλητές/αθλήτριες μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο προπονητή κ. Ζέγκλη Φώτη στο τηλέφωνο 6972335824».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου