ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θάνατος 77χρονου αλλοδαπού στην Κάλυμνο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ

Τις μεσημ­βρι­νές ώρες σήμερα, ανα­σύρ­θηκε χωρίς τις αισθή­σεις του ένας 77χρονος αλλο­δα­πός, από την παραλία ¨ΑΛΜΥΡΕΣ¨ στο Βαθύ της Καλύ­μνου.

Ο άνδρας μετα­φέρ­θηκε με ασθε­νο­φόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσο­κο­μείο Καλύ­μνου, όπου δια­πι­στώ­θηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμε­ναρ­χείο Καλύ­μνου που διε­νερ­γεί την προ­α­νά­κριση, παραγ­γέλ­θηκε η διε­νέρ­γεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.