Αθλητικά

Την Κυριακή προκηρύσσει τις εκλογές του ο Ακουσίλαος

Την προσεχή Κυριακή σκοπεύουν να ανακοινώσουν οι άνθρωποι του Ακουσίλαου την ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης των μελών του σωματείου, η οποία θα κορυφωθεί με τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Οι αρχαιρεσίες θα διενεργηθούν το αργότερο μέσα σε δεκαπέντε μέρες από την προκήρυξή τους και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το πλέον πιθανό είναι οι όποιες αλλαγές στη σύνθεση του διοικητικού κορμού να περιοριστούν σε δύο τρεις προσθήκες νέων παραγόντων, που θα ενισχύσουν το σχήμα.
Μόλις ολοκληρωθούν οι παραπάνω διαδικασίες, το Δ.Σ. του σωματείου των Φανών θα καλέσει για συζήτηση τον προπονητή Μιχάλη Βιτζηλαίο, προκειμένου να επιβεβαιώσει, εφόσον φυσικά το επιθυμεί και ο ίδιος, την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας. Στην πραγματικότητα, η διατύπωση της «έναρξης» της μεταξύ τους συνεργασίας μοιάζει να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, καθώς ο Μιχάλης Βιτζηλαίος δεν πρόλαβε να ασχοληθεί ουσιαστικά με την ομάδα μετά την αποχώρηση του Σάββα Καραβόλια, καθώς τον πρόλαβε το lock down του περασμένου Νοέμβρη.
Κατά τα άλλα, οι παράγοντες του Ακουσίλαου ουδέποτε έπαψαν να ασχολούνται με τα του γηπέδου του συλλόγου.
Η εθελοντική δράση της 25ης Απριλίου έφερε ένα πρώτο αποτέλεσμα, καθώς ο περιβάλλοντας χώρος καθαρίστηκε, ωστόσο η δουλειά που απαιτείται ακόμα για να αποκτήσουν οι εγκαταστάσεις την εικόνα και τη λειτουργικότητα που θέλουν οι άνθρωποι του σωματείου των Φανών, είναι αρκετή.
Το κυλικείο, το οποίο καταστράφηκε πριν από λίγους μήνες από πυρκαγιά, χρειάζεται ολική ανακαίνιση, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια, ώστε μέσα στο επόμενο διάστημα να επισκεφθεί τον χώρο ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, Αλέξανδρος Κολιάδης, προκειμένου να κάνει την απαραίτητη αυτοψία.
Σημειώνεται, πως μέχρι το τέλος του έτους, το γήπεδο αναμένεται να αποκτήσει καινούργιο σύστημα ηλεκτροφωτισμού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου