Αθλητικά

Σ.Π.Π.Δ.: Τελευταία ευκαιρία για ταυτότητες τριετίας

Έπειτα από ενέργειες του προέδρου της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη θα διεξαχθεί νέο σεμινάριο αναθεώρησης ταυτοτήτων τριετίας, γι’ αυτό ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση των μελών του:
«Η Ε.Ε. του συνδέσμου μας, ενημερώνει τα μέλη που δεν παρακολούθησαν το αναθεωρητικό σεμινάριο για ταυτότητα τριετίας Ε.Π.Ο., το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2018, ότι τους δίνεται η τελευταία ευκαιρία να συμμετάσχουν σε σεμινάριο που θα γίνει στο νησί της Ρόδου.
Οι ενέργειες του προέδρου της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη για την διεξαγωγή του σεμιναρίου θα έχουν αποτέλεσμα, εφόσον υπάρξει συμμετοχή τουλάχιστον 15 προπονητών. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι συνάδελφοι που δεν θα έχουν ταυτότητα τριετίας δεν θα μπορέσουν να εργαστούν σε καμία ομάδα.
Η Ε.Ε. οφείλει να ευχαριστήσει και δημόσια τον κ. Διακοφώτη για τις ενέργειες που έκανε και οι συνάδελφοι μας να τύχουν ακόμη μιας ευκαιρίας.
Δηλώσεις συμμετοχής των συναδέλφων μας, μπορούν να γίνουν τηλεφωνικά στον
γραμματέα του συνδέσμου Βαγγέλη Χατζηαντωνίου στον αριθμό 6932458303».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου