Τοπικές Ειδήσεις

Παρουσίαση 4 υποψηφίων από τον Φώτη Χατζηδιάκο

«Μια εξαιρετική καλλιτέχνης, πολύτιμη συνεργάτιδα με βαθειά γνώση και γνήσια αγάπη για τα θέματα πολιτισμού. Μια γυναίκα που με τη φωτεινή της παρουσία και την ακούραστη ενασχόληση με τα κοινά πρόλαβε να επιδείξει σημαντικό έργο κατά την επιτυχημένη θητεία της στη Δημοτική Κοινότητα Ρόδου. Συνεχίζουμε μαζί και στην επόμενη θητεία για να κάνουμε τη Ρόδο μας ένα παγκόσμιο κέντρο πολιτισμού.

Βασιλική Αγγελάκου σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Δεν είμαι πολιτικός όμως πιστεύω πως η πολιτική έχει δύο όψεις. Αν την προσεγγίσεις προσδοκώντας οφέλη είναι θλίψη άγχος και δυστυχία. Αν την προσεγγίσεις με γνώμονα τη προσφορά στο σύνολο είναι χαρά και ευεξία . Δουλειά μου είναι ο πολιτισμός . Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στο κάδρο του πολιτισμού και αυτή θα υπηρετήσω. Με χαρά λοιπόν αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου να είμαι και πάλι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη παράταξη Ρόδος δύναμη πολιτών. Είμαι βέβαιη ότι με την επανεκλογή μας θα ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε το 2014 συμπληρώνοντας το με μεγαλύτερους στόχους και οράματα έχοντας στη φαρέτρα μας την πείρα της διαδρομής και της γνώσης που αποκτήσαμε. Προχωράμε δυνατά με μεγαλύτερη δύναμη θέληση και μαζικότητα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους στις προηγούμενες εκλογές και εκλέχτηκα Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου και να τους πω επίσης ότι η συνέπεια μου είναι δεδομένη. Όνειρο μου είναι η Ρόδος να γίνει κέντρο πολιτισμού αξιοποιώντας το καλλιτεχνικό δυναμικό που υπάρχει στο νησί μας».

 

Με εκτίμηση,

Βασιλική Αγγελάκου


▸Βιογραφικό

Η Βασιλική (Βάσω) Αγγελάκου γεννήθηκε στη Ρόδο στις 4 Δεκεμβρίου του 1979 και σπούδασε θέατρο στην Ανωτέρα σχολή δραματικής τέχνης “Ιάκώβος Καμπανέλλης” .

«Μια ευγενική, δυναμική,  νέα γυναίκα, με ειλικρινή διάθεση προσφοράς στον τόπο της. Ένας δραστήριος άνθρωπος που εκπροσωπεί τη νέα γενιά, και όχι μόνο γνωρίζει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της, αλλά καταθέτει τεκμηριωμένες προτάσεις, αποδέχεται την πρόσκλησή μας για να δώσει το παρών στην επόμενη θητεία προκειμένου να υλοποιήσουμε τις προτάσεις αυτές..

Δέσποινα Νταίζη Καμπούρη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Η ανάγκη όλων μας για ένα ελπιδοφόρο και με φρέσκο αέρα αύριο είναι αυτή που με οδήγησε να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας Κου Φώτη Χατζηδιάκου και να συμμετέχω κ εγώ με τη σειρά μου σε αυτήν τη γεμάτη όρεξη για παραγωγή και δουλεία ομάδα..!! #ΜιλαμεΜεΕργα με διάθεση με δύναμη και το Κυριότερο με αγάπη για το Νησί μας.. τη ΡΟΔΟ ΜΑΣ..!!

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους συνυποψηφίους μου!! ».

Με εκτίμηση,

Δέσποινα Νταίζη Καμπούρη

«Μια καταξιωμένη επιστήμων, μαχόμενη νοσοκομειακή ιατρός, η οποία μόνη επί σειρά ετών πρώτα οργάνωσε και μετά λειτούργησε το Τμήμα Μαγνητικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο μας προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες σε χιλιάδες συμπολίτες μας. Μια πολίτης του κόσμου που μιλάει άπταιστα έξι γλώσσες. Μια γυναίκα με έντονες κοινωνικές και περιβαλλοντικές ευαισθησίες. Μια ενεργή φίλη της Φιλοζωικής και του Κυνοκομείου, συμμετέχει στην παράταξή μας για συνδιαμορφώσουμε το μέλλον της Ρόδου στην επόμενη θητεία.

 

Ελένη – Χριστίνα Τσιομπάνου σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Ευχαριστώ το Φώτη Χατζηδιάκο για την τιμητική πρόταση να συμμετάσχω στον αγώνα για την αναβάθμιση του τόπου μας με την εξαιρετική του ομάδα. Ανήκει στους ανθρώπους που μιλάνε με έργα, αφού υλοποίησε και δρομολόγησε τόσα στο νησί μας, και τώρα συνεχίζει για να τα ολοκληρώσει. Συστρατεύομαι στον αγώνα με στόχο την αναβάθμιση της ιατρικής εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας, την προστασία του οικοσυστήματος, και τη δίκαιη ανάπτυξη του νησιού μας. Ως μέλος της φιλοζωικής στοχεύω στην περαιτέρω βελτίωση του κυνοκομείου και την αξιοπρεπή και ποιοτική αντιμετώπιση των ζώων μας. Είναι επιλογή μου να βρίσκομαι δίπλα στο Φώτη Χατζηδιάκο και την ομάδα του και μαζί πιστεύω πως είμαστε ικανοί να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα με έργα. Καλή επιτυχία, καλή δύναμη, και καλό αγώνα.

 

Με εκτίμηση,

Ελένη Τσιομπάνου, Ιατρός-Ακτινολόγος, Επιμελητής Α’ ΕΣΥ


▸Βιογραφικό

Η Ελένη-Χριστίνα Τσιομπάνου είναι Γιατρός Ακτινολόγος με βαθμό Επιμελήτριας Α’ Υπεύθυνη λειτουργιάς του Μαγνητικού Τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Γεννήθηκε στο Ιάσιο της Ρουμανίας. Η μητέρα της επίσης Γιατρός Μικροβιολόγος Ελληνικής καταγωγής από το Αχλαδοχώρι Σερρών, απήχθη κατά την διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, σε ηλικία μόλις 13 χρονών μαζί με την αδελφή της και κατέληξαν η πρώτη στο Ιάσιο της Ρουμανίας και η δεύτερη στην Βουλγαρία. Ποτέ όμως δεν ξέχασε τις Ελληνικές της ρίζες και δεν λησμόνησε την πατρίδα της. Φρόντισε μαζί με τον μετέπειτα σύζυγό της, Πανεπιστημιακό Καθηγητή Χημείας, να κρατήσουν ζωντανή την Ελλάδα στην καρδιά τους και στην καρδιά των παιδιών τους. Με διαβατήριο την αγάπη της αυτή για την πατρίδα η Ελένη-Χριστινα Τσιομπανου αφού τελείωσε τις Πανεπιστημιακές της σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Ιασίου το 1998, αποφάσισε να επαναπατριστεί στην Ελλάδα όπου και πήρε την ειδικότητα της Ακτινολογίας από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ”. Εργάσθηκε ως Ακτινολόγος με εξειδίκευση στον Αξονικό και Μαγνητικό Τομογράφο σε ιδιωτικά κέντρα στην Αθήνα και Αμαλιάδα έως το 2010. Από τον Μάιο του 2010 ζει και εργάζεται μόνιμα στη Ρόδο. Έχοντας κοινωνική ευαισθησία, πίστη στις πανανθρώπινες αξίες και ιατρική ευσυνειδησία, κατάφερε να οργανώσει και να λειτουργήσει τον Μαγνητικό Τομογράφο του ΓΝΡ που για σειρά ετών υπολειτουργούσε αλλά και να εκτελεί επί 4 χρόνια όλες τις εξετάσεις καθώς ήταν η μόνη Ειδική Ιατρός. Σήμερα ως Επιμελήτρια Α’ ΕΣΥ Υπεύθυνη λειτουργίας του Μαγνητικού Τομογράφου με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΝΡ δίνει τον καθημερινό της αγώνα για την ανακούφιση και εξυπηρέτηση των εκατοντάδων συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας και χρειάζονται την ιατρική της συμβολή. Η Ελένη-Χριστινα Τσιομπανου μιλάει 5 ξένες γλώσσες, Γαλλικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ρουμανικά και Ιταλικά. Αγαπά και φροντίζει τα ζώα η ίδια έχει στην κατοχή της, είναι φίλος της Φιλοζωϊκης Οργάνωσης και του Κυνοκομειου της Ρόδου δίνοντας και αυτή με την σειρά της τον δικό της αγώνα για την καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής τους.

«Μια γυναίκα, με πλούσια επιστημονική κατάρτιση, σημαντικό εκπαιδευτικό έργο, και υψηλή ευφυΐα.  Δραστηριοποιούμενη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ήδη να επιδείξει την άκρως επιτυχημένη θητεία της από τη θέση της Προέδρου της Κοινότητας Ασκληπειού, συνεχίζει μαζί μας στην επόμενη θητεία ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

 

Μαρία Παπαβασιλείου σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

 

▸ «Πιστεύω ακράδαντα ότι και διδάσκω: Η Πολιτική είναι τέχνη… Η τέχνη του εφικτού κι όχι του επιθυμητού. Απαιτεί ήθος, αρετή, αξίες, ικανότητες, εμπειρία και γνώση. Κυρίως συνέπεια λόγων και έργων.  Στην αυτοδιοίκηση οι σταθερές αξίες είναι εκείνες που μας ενώνουν, που αποτελούν την κινητήρια δύναμη για την ενεργό συμμετοχή και δράση. Η Αγάπη και το ‘Όραμα για τον τόπο μας, για το νησί του Ήλιου και του Φωτός, για τη Ρόδο ωθούν κι εμένα στο «ταξίδι» της αυτοδιοίκησης.

Με τον Φώτη Χατζηδιάκο και την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών»,  ξεκινήσαμε ΜΑΖΙ το ταξίδι και συνεχίζουμε αποδεικνύοντας ότι #ΜιλάμεΜεΕργα!»

 

Με εκτίμηση,

Μαρία Παπαβασιλείου

 

▸ Βιογραφικό

Η Μαρία Παπαβασιλείου του Εμμανουήλ και της Αργυρώς Γιαννά γεννήθηκε στο Τορόντο Καναδά. Κατάγεται από το Ασκληπιείο Νότιας Ρόδου. Είναι μητέρα δύο παιδιών και ζει στην πόλη της Ρόδου Δωδεκανήσου. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Απέκτησε τον Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών: «Επιστήμες της αγωγής – Εκπαίδευση με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών» του Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Κατέκτησε το Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της Αγγλικής γλώσσας και πιστοποιήθηκε σε βασικές δεξιότητες και γνώσεις που αφορούν στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας και Επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.). Επί σειρά ετών συμμετείχε με παρακολούθηση ή εισηγήσεις σε σεμινάρια, επιμορφώσεις, συνέδρια, ημερίδες των Υπουργείων Οικονομικών και Παιδείας, αλλά και Επιμελητηρίων, Οικονομικού και Εμπορικού. Εργάσθηκε στον ιδιωτικό τομέα ως οικονομολόγος, υπεύθυνη λογιστηρίου και εσωτερικού ελέγχου, σε ομίλους εταιριών και επιχειρήσεις πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα,. Αποτέλεσε ενεργό μέλος του Οικονομικού επιμελητηρίου Ελλάδος του τμήματος Δωδεκανήσου. Η αγάπη της για την οικογένεια, την παιδεία και την εκπαίδευση την ώθησε στην αλλαγή επαγγέλματος. Σήμερα εργάζεται ως οικονομολόγος – καθηγήτρια, λειτουργός της δημόσιας εκπαίδευσης για το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, υπηρετώντας σε Γυμνάσια και Λύκεια του νησιού (χωριά και πόλη) με διδακτική εμπειρία από το 1999. Διδάσκει μαθήματα που αφορούν Βασικές Αρχές Κοινωνικών – Οικονομικών Επιστημών, Πολιτική Παιδεία κ.α. Η αγάπη της για τον συνάνθρωπο, την παράδοση, τον πολιτισμό και την ίδια τη ζωή,  την ώθησε από τα εφηβικά της χρόνια να είναι μέλος Πολιτιστικών Συλλόγων και μέλος Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών. Η αγάπη της για τον τόπο καταγωγής της, όπου απέκτησε την αίσθηση του «εμείς» και του «ανήκειν», την κατέστησε υπηρέτη της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού στη θέση της προέδρου συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ασκληπιείου Νότιας Ρόδου, από το 2014. Στάση ζωής της αποτελεί η ενεργός συμμετοχή και η δράση ως άνθρωπος, ως κοινωνικό και πολιτικό ον. Όνειρο ζωής της είναι η ψυχική και σωματική υγεία, η ευημερία και η πρόοδος κάθε παιδιού, ατόμου και κοινωνίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου