ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Ρόδος: Προσφυγή και ο Σαάντο

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ροδος- Σαάντο

Όπως έγραψε η «δσπορ», ο Αμπτέλ Σαλάμ Φούφλια Σαάντο απο­τε­λεί παρελ­θόν από την ΠΑΕ Ρόδος, καθώς απο­χώ­ρησε από το έμψυχο δυνα­μικό του συλ­λό­γου.

Ο έμπει­ρος αμυ­ντι­κός κινή­θηκε νομικά κατά των «ελαφιών», κατα­θέ­το­ντας προ­σφυγή διεκ­δι­κώ­ντας τα δεδου­λευ­μένα του.

Η προ­σφυγή του Σαάντο θα συζη­τη­θεί την προσεχή Δευτέρα 11 Απρι­λίου, μαζί με αυτές του Ιορδάνη Αδαμάκη, του Θοδωρή Μίγγου και του Χρήστου Θεο­δω­ράκη που και αυτοί κινή­θη­καν νομικά κατά της ΠΑΕ Ρόδος.

Η συζή­τηση των προ­σφυ­γών του Από­στο­λου Στα­μα­τε­λό­που­λου και του Ίλια Μαρ­κόφ­σκι ανα­βλή­θη­καν για τις 9 Μαΐου.

Τέλος, αξίζει να ανα­φέ­ρουμε ότι σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ», η πλευρά του Βαγγέλη Μακρή δεν συναί­νεσε στο αίτημα της ΠΑΕ Ρόδος να εξο­φλη­θεί σε τέσ­σε­ρις δόσεις.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.