Αθλητικά

Μαραθώνιος Ρόδου: Δύο εκδηλώσεις το Σάββατο στο «Νεστορίδειο Μέλαθρο»

Με δύο εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν το Σάββατο, ανοίξει η αυλαία του Μαραθωνίου της Ρόδου.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση, αναφέρονται τα εξής:
«Δύο εκδηλώσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου (10 Απριλίου 2022) θα διεξαχθούν το Σάββατο στη Νέα Πτέρυγα ‘’Νεστοριδείου Μελάθρου’’, Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου, στην οδό Ιωάννου & Πάολας Νεστορίδη (πρώην οδός Κω).
Πρόκειται για μια έκθεση παιδικής ζωγραφικής και την παρουσίαση του βιβλίου ‘’Μην τα παρατάς’’ της Μαρίας Πολύζου.
Το πρόγραμμα:
-17:00 Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής & Τελετή Βράβευσης του καλλιτεχνικού προγράμματος για παιδιά & εφήβους ‘’Ως λίκνο πολιτισμού και αθλητισμού ανά τους αιώνες, η Ρόδος εμπνέει ζωγραφικά έργα παιδιών και εφήβων που εξυμνούν την ειρήνη’’.
-19:00 Παρουσίαση του βιβλίου ‘’Μην τα παρατάς’’ της κορυφαίας Ελληνίδας Μαραθωνοδρόμου Μαρίας Πολύζου και των εκδόσεων KEYBOOKS.
-Θα ακολουθήσει Cocktail buffet στον χώρο του μουσείου, καθώς και μία μικρή ξενάγηση, για όποιον ενδιαφέρεται, στη Νέα Πτέρυγα του ‘’Νεστορίδειου Μελάθρου’’.
Δηλώσεις συμμετοχής και το Σάββατο
Μέχρι και το Σάββατο 9 Απριλίου 2022, θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής στους αγώνες, μόνο με φυσική παρουσία στο ‘’Κέντρο Εγγραφών’’, που βρίσκεται στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης – Νεστορίδειο Μέλαθρον (Νέα Πτέρυγα), στην οδό Ιωάννου & Πάολας Νεστορίδη (πρώην οδός Κω) και ώρες λειτουργίας:
-Σάββατο 9 Απριλίου 2022 από 10:00 έως 19:00.
Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν…
Ως γνωστόν, δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Μαραθώνιου και Ημιμαραθώνιου έχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ για τον αγώνα δρόμου 10χλμ. θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους και για τον αγώνα δρόμου των 5χλμ. το 12ο έτος της ηλικίας τους.
Για όλους τους δρομείς κάτω των 18 ετών, είναι απαραίτητη η έγγραφη συγκατάθεση ενός εκ των κηδεμόνων του.
Επιπλέον, θα πρέπει να κατέχουν:
1.Πιστοποιητικό εμβολιασμού (με πάροδο 14 ημερών από την ολοκλήρωση) ή
2.Βεβαίωση νόσησης (τους τελευταίους 6 μήνες)
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής για τους ανήλικους δρομείς είναι η αποστολή ή η προσκόμιση της μαθητικής τους ταυτότητας, καθώς και η υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα έως την επίσημη προθεσμία λήξης των εγγραφών».

6715172

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου