Αθλητικά

Επισκέψεις και τελευταίες «πινελιές» στο ενωσιακό

Ελάχιστα πριν μπουν οι τελικές «πινελιές» και το έργο παραδοθεί, επισκέφθηκαν σήμερα το υπό ανακατασκευή ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αθλητισμού Νίκος Νικολής και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρος Κολιάδης.
Οι δύο παράγοντες ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις από τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ Χρυσόστομο Ψέλλα και όπως είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν, ο καινούργιος συνθετικός τάπητας του αγωνιστικού χώρου είναι σχεδόν έτοιμος, καθώς ολοκληρώνεται η διαδικασία της επικόλλησής του, ενώ για αύριο έχει προγραμματιστεί η τοποθέτηση διαγραμμίσεων.
Για την επίσκεψη των Νίκου Νικολή και Αλέξανδρου Κολιάδη ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η Ένωση, εστιάζοντας στην υψηλού επιπέδου συνεργασία που συνεχίζει να διατηρεί με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αναλυτικά:
«Τις εγκαταστάσεις του ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣΔ, στο αθλητικό κέντρο “Καλλιπάτειρα”, επισκέφθηκαν σήμερα 8.4.2021, ο Νίκος Νικολής, Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ο Αλέξανδρος Κολιάδης, Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ.
Η επίσκεψη είχε ως σκοπό την επιθεώρηση των εργασιών που λαμβάνουν χώρα στο γήπεδο και στις εγκαταστάσεις των αποδυτηρίων του γηπέδου και ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣΔ, Χρυσόστομο Ψέλλα, για την πρόοδο των εργασιών.
Η αγαστή συνεργασία της ΕΠΣΔ με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης θα συμβάλλει καθοριστικά στη ριζική αναδιαμόρφωση των εγκαταστάσεων του ενωσιακού γηπέδου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου