ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΔ : Δεν ακούσαμε τίποτα για τιμές αερίου και ΔΕΠΑ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Νέα Δημοκρατία 3

Τα εθνι­κά συμ­φέ­ρο­ντα της χώρας δεν μπο­ρούν να μπουν στο εσω­τε­ρι­κό παι­χνί­δι των εντυ­πώ­σε­ων. Η θέση μας στο διε­θνή ενερ­γεια­κό εφο­δια­σμό συ­μπί­πτει πλή­ρως με την ακο­λου­θού­με­νη ενερ­γεια­κή πο­λι­τι­κή της Ευ­ρω­παϊ­κής Ένω­σης, η οποία δίδει και τις σχε­τι­κές εγκρί­σεις. Όπως έχει συμ­βεί με τον αγωγό TAP, τό­νι­σε ο εκ­πρό­σω­πος τύπου της Νέας Δη­μο­κρα­τί­ας.

Οπως ανέ­φε­ρε ο κ. Κα­ρα­γκού­νης, για το πρό­βλη­μα των ελ­λη­νι­κών αγρο­τι­κών μας προ­ϊ­ό­ντων, την πε­ραι­τέ­ρω μεί­ω­ση των τιμών του φυ­σι­κού αε­ρί­ου στην Ελ­λά­δα και για την οι­κο­νο­μι­κή εκ­κρε­μό­τη­τα της ΔΕΠΑ με την Gazprom δεν ακού­σα­με τί­πο­τα.

Είναι, όμως, λυ­πη­ρό ότι ακού­σα­με για πρώτη φορά Έλ­λη­να πρω­θυ­πουρ­γό να κα­ταγ­γέλ­λει στο εξω­τε­ρι­κό τις προη­γού­με­νες κυ­βερ­νή­σεις της χώρας του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.