Ειδήσεις

Alster A50: Το γερμανικό πλοίο των υποκλοπών κατέπλευσε στη Ρόδο!

Γερμανικό πολεμικό πλοίο κατέπλευσε στη Ρόδο, στο πλαίσιο της αποστολής του στη Μεσόγειο, και αγκυροβόλησε στην Ακαντιά. Πρόκειται για πλοίο υποκλοπών, συλλογής πληροφοριών, το Alster (A 50), το οποίο θα παραμείνει στο νησί μας για τέσσερις μέρες.

Φτάνει τα 83 μέτρα μήκος και τα 14 μέτρα πλάτος και έχει πλήρωμα περίπου 40 άτομα, Γερμανούς ναύτες, αλλά και ειδικούς από τις Γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών. Το γερμανικό πλοίο βρίσκεται στο Αιγαίο στο πλαίσιο της αποστολής του στη Μεσόγειο.

Ποιος είναι ο εξοπλισμός του
Διαθέτει υπερσύγχρονα τηλεπικοινωνιακά συστήματα και υποδομές τελευταίας τεχνολογίας, που το καθιστούν σημαντικό για τις αποστολές που αναλαμβάνει σε νευραλγικές περιοχές και δεν είναι τυχαίο ότι συμμετέχει στις σημαντικότερες αποστολές που λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ευρώπη.

Στις 12 Απριλίου θα βρίσκεται στη Ρόδο και το Βρετανικό καταδρομικό HMS Diamond το οποίο μάλιστα θα παραμείνει στο νησί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, από ό,τι συνηθίζεται για πολεμικά πλοία.

iefimerida

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου