ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξιχνιάστηκαν 5 περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
αστυνομία

Οι δράστες εντο­πί­σθη­καν και σχη­μα­τί­στη­καν σε βάρος τους ξεχω­ρι­στές ποι­νι­κές δικο­γρα­φίες

Εξι­χνιά­στη­καν χθες (7 Μαρτίου 2023), από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λείας Ρόδου, πέντε περι­πτώ­σεις κλοπής και αφού προσ­διο­ρί­στη­καν οι δράστες σχη­μα­τί­στη­καν σε βάρος τους, κατά περί­πτωση, ξεχω­ρι­στές ποι­νι­κές δικο­γρα­φίες.

Ειδι­κό­τερα, πρό­κει­ται για:

α) 39χρονο ημεδαπό ο οποίος την 11 Φεβρουα­ρίου 2023 παρα­βί­ασε επι­χεί­ρηση και αφαί­ρεσε χρήματα προ­κα­λώ­ντας παράλ­ληλα φθορές σε γρα­φειακό εξο­πλι­σμό.

β) δύο ημε­δα­πούς ηλικίας 20 και 33 ετών οι οποίοι το χρονικό διά­στημα από 22 Φεβρουα­ρίου έως 4 Μαρτίου 2023 παρα­βί­α­σαν τρία κατα­στή­ματα και αφαί­ρε­σαν σε χρήματα σε ένα από αυτά.

γ) 42χρονο ημεδαπό ο οποίος την 5 Μαρτίου 2023 παρα­βί­ασε αποθήκη επι­χεί­ρη­σης απ’ την οποία αφαί­ρεσε χαλ­κο­σω­λή­νες.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.