Δωδεκανησιακή Μέλισσα: Συλλυπητήριο ψήφισμα για τον θάνατο της Αθηναΐδος Αγαπητίδη

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δωδεκανησιακής Μέλισσας μετά την αναγγελία του θανάτου της Αθηναΐδας Αγαπητίδη εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους.
Η Αθηναΐς Αγαπητίδη διετέλεσε επί σειρά ετών ως εκπρόσωπος της Σύμης, αγαπητό και δραστήριο μέλος του Σωματείου μας, το οποίο εκπροσώπησε επάξια και στην Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών- Πειραιώς. Σε όλη αυτή τη δημιουργική διαδρομή της κίνητρό της ήταν η αγάπη για τα νησιά μας και η διάθεσή της για προσφορά, ενώ με το σπάνιο ήθος της, τη συνέπεια και την ευσυνειδησία της στήριξε καθοριστικά τους σκοπούς του Σωματείου μας.

Η οικογένεια της Δωδεκανησιακής Μέλισσας, που γίνεται σήμερα φτωχότερη χάνοντας ένα σημαντικό μέλος της, τιμώντας τη μνήμη της συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε:
Να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης
Να δημοσιευθεί η παρούσα απόφαση στην ιστοσελίδα της Δωδεκανησιακής Μέλισσας και στον ημερήσιο τοπικό Τύπο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος