Αθλητικά

Τ.Ε. Ε.Ο.Π. Δωδεκανήσου: Οι λεπτομέρειες για τη Σχολή Κριτών ποδηλασίας

Από τις 2 έως τις 7 Απριλίου στο νησί μας θα διεξαχθεί η Σχολή ομοσπονδιακών και περιφερειακών κριτών ποδηλασίας δρόμου, πίστας και ορεινής ποδηλασίας, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και η Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου.
Οι διοργανωτές με ανακοίνωση που εξέδωσαν, ενημέρωσαν για τις λεπτομέρειες της Σχολής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σχολή ομοσπονδιακών και περιφερειακών κριτών ποδηλασίας δρόμου, πίστας και ορεινής ποδηλασίας Τ.Ε. Δωδεκανήσου – 2021
Ρόδος 2-3-5-6-7/4/2021
Α. Γενικές πληροφορίες
1. Οργάνωση
• Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας
• Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου
Η Σχολή θα γίνει στην Ρόδο, στο ξενοδοχείο Mitsis Grand Hotel
2. Πληροφορίες για τη Σχολή
• Καθηγητές
– Κος Χαράλαμπος Ρήγας U.C.I. International Commissaire
-Κος Βλαδίμηρος Πέτσας U.C.I. International Commissaire
• Διάρκεια Σχολής
5 ημέρες συνολικά (2-3-5-6-7/4/2021).
• Κόστος συμμετοχής
Η συμμετοχή είναι 50€ το άτομο. Όσοι επιλεγούν να παρακολουθήσουν την σχολή θα πρέπει να καταθέσουν το παραπάνω ποσό στο λογαριασμό: ΙΒΑΝ ALPHA BANK – GR 7501406400640002101334184. Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021.
Πρόγραμμα- Κανονισμοί
Επισυνάπτεται αναλυτικό πρόγραμμα της Σχολής.
Οι Νέοι κανονισμοί και εγκύκλιοι είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Π. (http://www.hellenic-cycling.gr), για να τους διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι και σε έντυπη μορφή θα τους παραλάβουν κατά τη διάρκεια της Σχολής.
• Εξετάσεις
Τρίτη 6 Απριλίου (18:00 – 20:30) Προφορικά
Τετάρτη 7 Απριλίου (10:00 – 14:00) Γραπτά
• Αποτελέσματα
Θα κοινοποιηθούν στην ΤΕΔ και θα αποσταλούν στους συμμετέχοντες.
Προϋποθέσεις για τη συμμέτοχη στη Σχολή
1. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι Έλληνες υπήκοοι, να έχουν συμπληρώσει το 17 τουλάχιστον έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 55 κατά την έναρξη της Σχολής.
2. Οι υποψήφιοι θα πρέπει, κατά το δυνατόν, να έχουν ορισθεί και συμμετάσχει ως κριτές σε έναν ικανό αριθμό από Αγωνόδικες Επιτροπές, Διεθνών Αγώνων (Γύρους, Παγκόσμια Πρωταθλήματα ή Κύπελλα, Βαλκανιάδες κ.λ.π.) Πανελληνίων Πρωταθλημάτων ή Κυπέλλων, καθώς και Τοπικών Πρωταθλημάτων Δρόμου, Πίστας ή Ορεινής Ποδηλασίας. Ο αριθμός , το επίπεδο των αγώνων καθώς και οι θέσεις στην Αγωνόδικο, θα είναι καθοριστικά για την επιλογή των υποψηφίων και θα ληφθούν σοβαρά υπ΄ όψιν.
3. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν την συγκατάθεση της Ποδηλατικής Ένωσης ή της Τοπικής Επιτροπής της περιφέρειας τους, οι οποίες θα πρέπει να συνυπογράφουν την αίτηση του υποψηφίου.
4. Ο αριθμός των επιλεχθέντων υποψηφίων δεν θα υπερβαίνει τα 30 άτομα.
5. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (αναλαμβάνοντας μαζί με την Ποδηλατική Ένωση ή την Τοπική Επιτροπή της περιφέρειας τους την ευθύνη της ορθότητας των στοιχείων που αναγράφονται) και να την αποστείλουν μαζί με αντίγραφο της Αστυνομικής τους Ταυτότητας, στα γραφεία της Τ.Ε.Δ. το αργότερο έως την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021. Σε περίπτωση ψευδούς δήλωσης, ανάλογα με την περίπτωση οι υποψήφιοι δεν θα γίνονται δεκτοί, θα αποβάλλονται αμέσως από την Σχολή ή θα τους αφαιρείται δια βίου ο τίτλος που πιθανόν απέκτησαν.
6. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την Τ.Ε.Δ. 694 463 3636, Email: tedodekanisou@gmail.com».
Ροδήλιος: « Η ΤΕΔ υπηρετεί την ουσία του αθλήματος»
Με ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ροδήλιος ευχαρίστησε την Τοπική Επιτροπή για την πρωτοβουλία της να διοργανωθεί η Σχολή στο νησί μας, τονίζοντας ότι υπηρετεί την ουσία του αθλήματος της ποδηλασίας.
Αναλυτικά:
«Το Δ.Σ. του Ροδήλιου ευχαριστεί την ΤΕΔ, γιατί την πρωτοβουλία να διοργανώσει την πρώτη Σχολή Κριτών ποδηλασίας στα Δωδεκάνησα, δείχνοντας ότι υπηρετούν την ουσία του αθλήματος».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου