Υψηλό το ενδιαφέρον στη σημερινή πλειοδοτική διαδικασία. Αύριο θα αποσφραγιστούν οι προσφορές, εφόσον απορριφθεί εκ νέου η αίτηση ανάκλησης της απόρριψης ασφαλιστικών μέτρων από την πλευρά μέρους των εργαζομένων.

Επτά προσφορές κατατέθηκαν, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, σήμερα για τα τρία ξενοδοχεία της Λακιτίρα, οι οποίες, όμως, δεν θα αποσφραγιστούν μέχρι να εκδικασθεί, αύριο, η αίτηση ανάκλησης της απόρριψης ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η πλευρά μέρους των εργαζομένων.

Μεταξύ των ενδιαφερομένων υπάρχουν funds αλλά και ξενοδοχειακοί όμιλοι, ενώ προσφορά έχει κατατεθεί και από τη Eurobank, για να εξασφαλίσει ότι οι τρεις ξενοδοχειακές μονάδες δεν θα πωληθούν χαμηλότερα από μια συγκεκριμένη τιμή στις οποίες τις αποτιμά η τράπεζα.

Πρόκειται για τρεις μονάδες (Lakitira Suites, Lakitira Resort και Lakitira Helona Resort), συνολικής δυναμικότητας 615 κλινών, με εκτιμώμενα έσοδα για την περσινή χρονιά, ύψους 11,5 εκατ. ευρώ. Τα τρία ξενοδοχεία πωλούνται «καθαρά», χωρίς υποχρεώσεις, με «προίκα» τις συμβάσεις με tour operators και μοναδική υποχρέωση για τον αγοραστή να απορροφήσει το σύνολο των εργαζομένων.

Τα δάνεια της Λακιτίρα ανέρχονται στο ύψος των 40 εκατ. ευρώ, ενώ οι μονάδες οδεύουν προς τη νέα σεζόν με ικανοποιητικά επίπεδα κρατήσεων (σ.σ. άνω του 80% πληρότητα).

euro2day.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ