Ρεπορτάζ

Κλειστό παρέμεινε χθες το Κτηματολόγιο Ρόδου

Κλειστό από την 11.30 ώρα λόγω 5 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού μεταξύ του προσωπικού και για την απολύμανση των χώρων του, παρέμεινε χθες το Κτηματολόγιο Ρόδου.

Ο διευθυντής του Κτηματολογίου Ρόδου κ. Νικόλαος Ματσάκης έχει ενημερώσει σχετικά το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τελεί εν αναμονή της εκδόσεως αποφάσεως που θα καθορίζει πώς και πότε θα ανοίξει και με ποια ειδικότερα μέτρα.
Θυμίζουμε ότι με απόφαση που εξέδωσε την 4η Ιανουαρίου 2022 ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κ. Τσιάρας είχε επιτραπεί η επαναλειτουργία από την Τετάρτη, 5-1-2022, του Κτηματολογικού Γραφείου Ρόδου στο νέο παραχωρηθέν από τον Δήμο Ρόδου κτήριο και συγκεκριμένα στο ισόγειο και στον πρώτο (Α΄) όροφο της νέας πτέρυγας του Παλαιού Νοσοκομείου Ρόδου ως την 11η Ιανουαρίου 2022.
Επισημαίνεται ότι κατόπιν της διενέργειας των απαιτούμενων εργασιών για την άρση της επικινδυνότητας του κτηρίου του (Κτηματολογικού Γραφείου Ρόδου) συνεχίζονται οι εργασίες καταγραφής και συσκευασίας του λοιπού αρχειακού υλικού με τήρηση από τους εισερχομένους υπαλλήλους όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας και χρήση όλων των ατομικών μέσων ατομικής προστασίας (κράνη κ.λπ) που προβλέπονται για την είσοδο σε εργοτάξιο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου