Προθεσμία μέχρι τις 15 του μηνός προκειμένου να υποβάλλουν τα υπομνήματά τους έδωσε στους εκπροσώπους του Δημοσίου αλλά και στους εκπροσώπους των ενώσεων των στρατιωτικών η Επιτροπή Συμμόρφωσης του ΣτΕ όπου συζητήθηκε σήμερα το θέμα της συμμόρφωσης ή μή της κυβέρνησης με τις αμετάκλητες αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις περικοπές των αποδοχών όλων των Σωμάτων.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Επιτροπή Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας εξέδωσε τέσσερα πρακτικά (10-13/2014) τα οποία έθεταν προθεσμία δύο μηνών στο υπουργείο Οικονομικών για να συμμορφωθεί προς την τελεσίδικη και αμετάκλητη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τους ενστόλους.

Το δίμηνο αυτό παρατάθηκε στο μεσοδιάστημα καθώς κατατέθηκαν στο ΣτΕ και νέες αιτήσεις μη συμμόρφωσης και από άλλες Ενώσεις στρατιωτικών.

Κατά την σημερινή διάσκεψη παρέστησαν εκπρόσωποι του υπουργείου Οικονομικών, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος και της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι του υπουργείου Οικονομικών έδωσαν ασαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα που τους τέθηκαν από τους δικαστές.
euro2day.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ