Αθλητικά

Σχολή επανεξέτασης προπονητών τον Ιανουάριο στη Ρόδο

Σχολή επανεξέτασης για τα διπλώματα προπονητών όλων των κατηγοριών θα λειτουργήσει στη Ρόδο από τις 6 έως τις 8 Ιανουαρίου, όπως ανακοινώθηκε σήμερα και επισήμως από την ΕΠΟ. Οι ενδιαφερόμενοι προπονητές οφείλουν να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες για τη συμμετοχή τους μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου. Αναλυτικά:
«Ανακοινώνεται η λειτουργία σχολής επανεξέτασης (θεωρία, πράξη και διαιτησία) όλων των προπονητικών διπλωμάτων κατά το χρονικό διάστημα 6-8/1/2023 στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου.
Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν α) να συμπληρώσουν τα στοιχεία που ζητούνται μέσω του συνδέσμου που θα βρουν στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ και β) να ενημερώσουν το αρμόδιο Τμήμα για την πρόθεση συμμετοχής τους, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση proponites@epo.gr με θέμα: “Όνομα/ επώνυμο, συμμετοχή στην σχολή επανεξέτασης στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου”, μέχρι τις 20/12/2022.
Σημειώνεται ότι προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους υποψήφιους προπονητές ολοκλήρωσαν τη σχολή τους μέχρι 30/6/2021».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου