ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αίτημα για αλλαγή έδρας και επίσπευση της δίκης υπέβαλε ο κατηγορούμενος για βιασμό τηλεστάρ και influencer Στήβ Μηλάτος!

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΤΗΒ ΜΗΛΑΤΟΣ4

Αί­τη­μα στην Ει­σαγ­γε­λέα Εφε­τών Δω­δε­κα­νή­σου για την επί­σπευ­ση της δίκης που εκ­κρε­μεί εις βάρος του για βια­σμό αλλά και για αλ­λα­γή της έδρας αυτής από το Μικτό Ορ­κω­τό Δι­κα­στή­ριο της Κω σε αυτό της Ρόδου, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η φε­ρό­με­νη ως θύμα δεν είναι κά­τοι­κοι Ρόδου, υπέ­βα­λε χθες ο 30χρο­νος τη­λε­στάρ και influencer Στέ­φα­νος (Στηβ) Μη­λά­τος του Γε­ωρ­γί­ου.

Θυ­μί­ζου­με ότι το Συμ­βού­λιο Πλημ­με­λειο­δι­κών Ρόδου δεν υιο­θέ­τη­σε την ει­σή­γη­ση της Ει­σαγ­γε­λέ­ως Πλημ­με­λειο­δι­κών Ρόδου για την απαλ­λα­γή του και πα­ρέ­πεμ­ψε σε δίκη τον 30χρονο άνδρα, μο­ντέ­λο, γνω­στό από τη συμ­με­το­χή του στο ριά­λι­τι Big Brother, αλλά και – πα­λαιό­τε­ρα – σε πρω­ϊ­νή εκ­πο­μπή της ελ­λη­νι­κής τη­λε­ό­ρα­σης, ο οποί­ος συ­νε­λή­φθη μετά την κα­ταγ­γε­λία μιας Αγ­γλί­δας για βια­σμό, την οποία γνώ­ρι­σε ενώ ερ­γα­ζό­ταν στην υπο­δο­χή κα­τα­στή­μα­τος υγειο­νο­μι­κού εν­δια­φέ­ρο­ντος στην Λίνδο.

Ως συ­νή­γο­ροι υπε­ρά­σπι­σης του κα­τη­γο­ρού­με­νου πα­ρί­στα­νται οι κ.κ. Στέ­λιος Αλε­ξαν­δρής και Πο­λυ­ξέ­νη Χα­τζη­γιάν­νη και ως συ­νή­γο­ρος υπο­στή­ρι­ξης της κα­τη­γο­ρί­ας ο δι­κη­γό­ρος κ. Ιω­άν­νης Κοκ­κι­νο­γέ­νης.

Τι ανα­φέ­ρει στην κα­τά­θε­σή της η 21χρονη Αγ­γλί­δα

Οπως ισχυ­ρί­στη­κε στην κα­τά­θε­σή της η κα­ταγ­γέλ­λου­σα, την Δευ­τέ­ρα 23/05/2022 κατά τις απο­γευ­μα­τι­νές ώρες απο­φά­σι­σαν από κοι­νού με τις φίλες της να επι­σκε­φθούν τη Λίνδο για φα­γη­τό και δια­σκέ­δα­ση. Κά­ποια στιγ­μή, κι ενώ εξε­ρευ­νού­σαν τα στενά της Λίν­δου, πέ­ρα­σαν, όπως είπε, έξω από το μπαρ, όπου ερ­γα­ζό­ταν ο 30χρο­νος, ο οποί­ος τις προ­σκά­λε­σε για να τις κε­ρά­σει ένα σφη­νά­κι. Του αρ­νή­θη­καν και συ­νέ­χι­σαν τη βόλτα τους ωστό­σο λίγο αρ­γό­τε­ρα επέ­στρε­ψαν και ο 30χρο­νος τις κέ­ρα­σε μία γύρα σφη­νά­κια.

Όταν έφτα­σε η στιγ­μή να απο­χω­ρή­σουν, τις πα­ρό­τρυ­νε, όπως ισχυ­ρί­ζε­ται η κα­ταγ­γέλ­λου­σα, να με­τα­βούν σε γνω­στό μπαρ. Ο 30χρο­νος έφτα­σε περί την 01:20 ώρα. Αμέ­σως, τις εντό­πι­σε και τις πλη­σί­α­σε. Αρ­χι­σε να ενο­χλεί αρ­χι­κά μια άλλη κο­πέ­λα από την παρέα σύμ­φω­να πάντα με την κα­ταγ­γε­λία, η οποία ήταν αρ­νη­τι­κή και τότε απευ­θύν­θη­κε στις υπό­λοι­πες, ρω­τώ­ντας «ποια θα έρθει μαζί μου για πέντε λεπτά;». Την πρώτη φορά δε δέ­χτη­κε καμία, ωστό­σο μετά από λίγο, η κα­ταγ­γέλ­λου­σα τον ακο­λού­θη­σε, όπως είπε, «υπέ­θε­σα ότι θα ανταλ­λά­ξου­με κά­ποια φιλιά ή θα συ­ζη­τή­σου­με», ανέ­φε­ρε χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά.

Ο 30χρο­νος όπως είπε, την οδή­γη­σε σε ένα σκο­τει­νό σο­κά­κι, όπου άρ­χι­σε να τη φι­λά­ει στο στόμα επι­θε­τι­κά. Αρ­κε­τά κοντά υπήρ­χε ένα εγκα­τα­λε­λειμ­μέ­νο οί­κη­μα όπου την οδή­γη­σε. Τότε, όπως ισχυ­ρί­ζε­ται την κόλ­λη­σε στον τοίχο επι­θε­τι­κά και συ­νέ­χι­σε να τη φι­λά­ει, ενώ ταυ­τό­χρο­να έβαλε τα χέρια του στα γεν­νη­τι­κά της όρ­γα­να με βία.

Όπως είπε, εκεί­νη τη στιγ­μή, το μόνο που σκε­φτό­ταν ήταν να γλι­τώ­σει από τα χέρια του καθώς φο­βή­θη­κε για τη ζωή της. Ο 30χρο­νος φέ­ρε­ται να την υπο­χρέ­ω­σε σε στο­μα­τι­κό έρωτα με τη βία και στη συ­νέ­χεια τη βίασε.

Του ζή­τη­σε να την αφή­σει για να επι­στρέ­ψει στις φίλες της, αλλά εκεί­νος δεν την άφηνε και την εξα­νά­γκα­σε δια της βίας σε πε­ο­λει­χία.

Εκεί­νος, όπως υπο­στη­ρί­ζει η νεαρή, βλέ­πο­ντας, την απο­στρο­φή της, την άφησε να φύγει και εκεί­νη επέ­στρε­ψε τρέ­χο­ντας με λυγ­μούς στις φίλες της στις οποί­ες και εξι­στό­ρη­σε τι ακρι­βώς είχε συμ­βεί.

Στη συ­νέ­χεια, όπως είπε η κα­ταγ­γέλ­λου­σα στους αστυ­νο­μι­κούς, έφυ­γαν για το δω­μά­τιό τους, λέ­γο­ντας μά­λι­στα ότι το ίδιο βράδυ προ­σπά­θη­σε να πλη­γώ­σει τον εαυτό της με ξυ­ρα­φά­κι.

Οι φίλες της αφού την ηρέ­μη­σαν κα­τό­πιν την συ­νό­δευ­σαν στην Αστυ­νο­μία όπου έκανε κα­ταγ­γε­λία για βια­σμό.

Τι είπε στην απο­λο­γία του ο 30χρο­νος

Ο 30χρο­νος υπο­στή­ρι­ξε με­τα­ξύ άλλων ότι η κα­ταγ­γέλ­λου­σα και οι φίλες της συ­ζη­τού­σαν με τους θα­μώ­νες και το προ­σω­πι­κό και η κα­ταγ­γέλ­λου­σα αφού τον ρώ­τη­σε πώς τον λένε ζή­τη­σε την ηλε­κτρο­νι­κή διεύ­θυν­σή του στην εφαρ­μο­γή “INSTAGRAM”.

Δια­τεί­νε­ται η κα­ταγ­γέλ­λου­σα, ότι αφού συ­ζή­τη­σε με άλ­λους άν­δρες επέ­στρε­ψε και άρ­χι­σε να του μι­λά­ει και να του χαϊ­δεύ­ει τα μαλ­λιά και πως όταν τη ρώ­τη­σε αν θέλει να πάνε κάπου πιο ήσυχα εκεί­νη δέ­χτη­κε.

Συ­νε­χί­ζο­ντας την απο­λο­γία του ανέ­φε­ρε ότι σε εί­κο­σι μέτρα από το κα­τά­στη­μα υπήρ­χε ένα σπίτι υπό κα­τα­σκευή, απέ­να­ντι σε άλλα ήδη κα­τοι­κη­μέ­να σπί­τια στην αυλή του οποί­ου άρ­χι­σαν ερω­τι­κές πε­ρι­πτύ­ξεις και πως εκεί­νη του ξε­κού­μπω­σε το πα­ντε­λό­νι και του έκανε στο­μα­τι­κό έρωτα κι όταν της ζή­τη­σε να ολο­κλη­ρώ­σουν την ερω­τι­κή πράξη εκεί­νη δέ­χθη­κε.

Επι­πλέ­ον το μο­ντέ­λο ισχυ­ρί­ζε­ται ότι η ερω­τι­κή πράξη κρά­τη­σε πολύ λίγο καθώς του φά­νη­κε ότι άκου­σε φωνές ισχυ­ρι­ζό­με­νος επι­πλέ­ον ότι εκεί­νη την ώρα συ­νει­δη­το­ποί­η­σε ότι έπεσε το σκου­λα­ρί­κι του και της είπε να πάει στις φίλες της κι εκεί­νος θα έμενε πίσω για να ψάξει να το βρει και έκτο­τε δεν την ξα­να­εί­δε. Την επό­με­νη ημέρα όπως είπε, πλη­ρο­φο­ρή­θη­κε ότι του υπέ­βα­λε μή­νυ­ση για βια­σμό.

Τι έκρι­νε το δι­κα­στι­κό συμ­βού­λιο

Το δι­κα­στι­κό συμ­βού­λιο έκρι­νε ότι η εγκα­λού­σα δεν ήταν με­θυ­σμέ­νη αλλά δεν ήταν συ­νη­θι­σμέ­νη στην κα­τα­νά­λω­ση αλ­κο­όλ και ότι η πο­σό­τη­τα που κα­τα­νά­λω­σε ήταν αρ­κε­τή για να μειώ­σει τις ανα­στο­λές της και τη συ­νεί­δη­σή της, γε­γο­νός που ο κα­τη­γο­ρού­με­νος γνώ­ρι­ζε και εκ­με­ταλ­λεύ­τη­κε.

Εκρι­νε πα­ρα­πέ­ρα ότι ήταν σε άσχη­μη ψυ­χο­λο­γι­κή κα­τά­στα­ση και δια­κα­τε­χό­ταν από υπέρ­με­τρο φόβο για τις αντι­δρά­σεις του κα­τη­γο­ρου­μέ­νου, λόγω του ό,τι βρι­σκό­ταν σε μια ξένη χώρα και λόγω της υπέρ­τε­ρης σω­μα­τι­κής του διά­πλα­σης, σε συν­δυα­σμό με το θυ­μω­μέ­νο και άγριο ύφος του κατά τη διάρ­κεια της συ­νου­σί­ας και υπό το φόβο για τη σω­μα­τι­κή της ακε­ραιό­τη­τα ή και τη ζωή της ακόμη.

Το­νί­ζει ακόμη ότι κατά το τέλος της συ­νεύ­ρε­σης προ­σπά­θη­σε να αντι­στα­θεί ενερ­γά και του ζή­τη­σε σχε­δόν κλαί­γο­ντας να επι­στρέ­φει στις φίλες της.

Επι­ση­μαί­νε­ται ακόμη πως η με­τέ­πει­τα αντί­δρα­ση της, ήτοι η ανα­στά­τω­σή της και τα κλά­μα­τα προς τις φίλες της καθώς και η από­πει­ρα να αυ­το­τραυ­μα­τι­στεί με ξυ­ρα­φά­κι στο μπά­νιο απο­τε­λούν σα­φείς αντι­δρά­σεις θυ­μά­των αντί­στοι­χων σε­ξουα­λι­κών αδι­κη­μά­των, ανε­ξαρ­τή­τως ηλι­κί­ας, προη­γού­με­νης σε­ξουα­λι­κής εμπει­ρί­ας και επι­πέ­δου ακα­δη­μαϊ­κής μόρ­φω­σης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.