ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Την 06-11-2020 το βράδυ συνε­λή­φθη­σαν στη Ρόδο από αστυ­νο­μι­κούς: α) της Υπο­διεύ­θυνση Ασφα­λείας Ρόδου, 39χρονος ημε­δα­πός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικρο­πο­σό­τητα ηρωίνης και β) της Ο.Π.Κ.Ε., 18χρονος ημε­δα­πός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε κάνναβη βάρους -10,2- γραμμ.. (επι­συ­νά­πτε­ται φωτο­γρα­φία) Οι ναρ­κω­τι­κές ουσίες κατα­σχέ­θη­καν.

 

Την 06-11-2020 το μεση­μέρι συνε­λή­φθη στην Κάλυμνο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Καλυ­μνίων, 27χρονος ημε­δα­πός στην κατοχή του οποίου βρέ­θη­καν και κατα­σχέ­θη­καν ηρωίνη βάρους -12- γραμ­μα­ρίων και -4- φαρμακευτικά-ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή.(επι­συ­νά­πτε­ται φωτο­γρα­φία)

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.