Αθλητικά

ΔΟΠΑΡ: «Κλειστές όλες οι αθλητικες εγκαταστάσεις»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΔΟΠΑΡ ενημέρωσε ότι από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου έως και την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, που διαρκεί το lockdown το οποίο επιβλήθηκε από την κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού μας θα παραμείνουν κλειστές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Οργανισμού:
«Έπειτα από την ανακοινώσεις της Κυβέρνησης και την έκδοση ΦΕΚ σχετικά με τα ‘’Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19’’ σας ενημερώνουμε ότι: ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΡ (ανοιχτά και κλειστά γήπεδα), θα παραμείνουν κλειστές από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 μέχρι και την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.
Αναστέλλονται όλες οι δραστηριότητες σε αυτές τις αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και κάθε είδους αθλητικές εκδηλώσεις μαζικού, εναλλακτικού, πνευματικού ή ψυχαγωγικού χαρακτήρα.
Επιτρέπονται κατ’ εξαίρεση:
Η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από όσους αναφέρονται σε ονομαστικές καταστάσεις που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κατόπιν εισήγησης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για την κάλυψη των αναγκών για προετοιμασία για παγκόσμια, πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του έτους 2021.
Τη Δευτέρα 30/11/2020 θα ακολουθήσει νεώτερη Ανακοίνωση- Ενημέρωση από τον ΔΟΠΑΡ σχετικά με την χρήση των εγκαταστάσεων από την 1η Δεκεμβρίου ανάλογα με τις εξελίξεις (νεότερο ΦΕΚ από το Κράτος κτλ).
Παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες μας να τηρούν προσεκτικά τις οδηγίες της πολιτείας και των γιατρών, ώστε να συμβάλλουμε με την στάση μας στο να ξεπεραστεί η πανδημία και σύντομα να αποτελούν οριστικά παρελθόν οι σχετικές απαγορεύσεις».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου