Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήριο προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την προσφορά του

Με βαθύ αίσθημα προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, ο τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κατά τη διάρκεια του μηνός Σεπτεμβρίου 2019,παρέδωσε σχολικά είδη, τρόφιμα και ιματισμό σε οικογένειες με παιδιά που εξυπηρετούνται από το Ίδρυμα του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου και ιδιαίτερα τη ¨Δομή Παροχής Συσσιτίου¨ η οποία είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Οι εθελόντριες προσέφεραν τα σχολικά είδη σε συσκευασίες δώρου ανάλογα με την ηλικία του κάθε παιδιού και κατέγραψαν τις ανάγκες της κάθε οικογένειας με σκοπό να μπορούν να τις βοηθήσουν μελλοντικά .

Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος, τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και η Διεύθυνση, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο Παράρτημα Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την πολύτιμη προσφορά του, στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας και τη συνεχή στήριξή του στο Ίδρυμά μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου