Ειδήσεις

Τον Δήμο Κω συγχαίρει ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου

ΘΑ ΠΡΟΚΥΡΥΞΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

 Τον εκπρόσωπό του για την επιτροπή αξιολόγησης των προτάσεων που θα κατατεθούν για τη δημιουργία λογοτύπου του Δήμου Κω, ανακοίνωσε ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου.

Ο Δήμος Κω πρόκειται να προχωρήσει άμεσα στη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δημιουργία δηλωτικού σήματος (λογότυπου).

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 11-8-2017 ελήφθη η σχετική απόφαση που προβλέπει συμμετοχή εκπροσώπου του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου για τη σύσταση της επιτροπής αξιολόγησης των προτάσεων που θα κατατεθούν.

Η απόφαση του Δήμου Κω είναι τιμητική για τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων, και συμβολίζει κατά κάποιον τρόπο τη σημασία της απαραίτητης γνώμης – παρουσίας – άποψης – τεκμηρίωσης του Αρχιτέκτονα για κάθε είδους αισθητικό, επιστημονικό, κοινωνικό και όχι μόνο θέμα – δρώμενο στα Δωδεκάνησα.

Το Διοικητικό  Συμβούλιο του ΣΑΔ αποφάσισε ο εκπρόσωπος του να είναι συνάδελφος από / που δραστηροποιείται στην Κω. Κατόπιν, ο ΣΑΔ έστειλε αντίστοιχη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, κοινοποιώντας την προς όλα τα μέλη του.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ήταν η Δευτέρα 25-09-2017. Κατόπιν της (μοναδικής) αίτησής της, η εκπρόσωπός του ΣΑΔ θα είναι η συνάδελφος κ Αγγελική Στρατικοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου είχε προκηρύξει με επιτυχία πριν από 2 έτη Διαγωνισμό για το λογότυπο του Συλλόγου. Σύντομα ο Σύλλογος θα ανακοινώσει το πλαίσιο των επόμενων άμεσων Αρχιτεκτονικών του δράσεων.

Γιώργος Σκιαδόπουλος

Πρόεδρος Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου

Γιώργος Περνάρης

Αντιπρόεδρος Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου

Αναστασία Μαργιέ

Γ. Γραμματέας Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου

Νίκος Παπαγρηγορίου

Μέλος ΔΣ Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου

Γιάννης Ματσαμάς

Μέλος ΔΣ Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου