Τοπικές Ειδήσεις

Θετικός σε κορωνοϊό δόκιμος σώματος ασφαλείας που υπηρετεί στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε δόκιμος σε σώμα ασφαλείας, που υπηρετεί στον κρατικό αερολιμένα της Ρόδου. Ο δόκιμος υπεβλήθη χθες σε τεστ, σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι έχει ασθενήσει από covid-19 και ήδη έχει ξεκινησει η διαδικασία ιχνηλάτησης στο αεροδρόμιο και έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Ο συγκεκριμένος δόκιμος, πέραν από υπηρεσίες φύλαξης, σύμφωνα με πληροφορίες της “δ”, εκτελούσε και υπηρεσίες για την συλλογή δειγμάτων από αφιχθέντες τουρίστες, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν κόλλησε τον ιό κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του ή από κάπου αλλού, γεγονός που ήδη διερευνάται.

Ηδη ξεκίνησε η διαδικασία ελέγχων και σε συναδέλφους του ενώ δεν συντρέχει κανένας λόγος περαιτέρω ανησυχίας καθώς άμεσα ελήφθησαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά το πρωτόκολλο.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου