ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Δωδεκανήσου

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
Κάνναβη

Mε απόφαση του Μονο­με­λούς Εφε­τείου Δωδε­κα­νή­σου έπαυσε ορι­στικά η δίωξη για κλοπή εις βάρος ενός κατοί­κου της Καλύ­μνου, που κατη­γο­ρή­θηκε για ληστεία με θύμα μια 82χρονη συντο­πί­τισσά του.

Ο κατη­γο­ρού­με­νος εφέρετο ειδι­κό­τερα την 19η Σεπτεμ­βρίου 2019 και ώραν 12.34 να επι­τέ­θηκε στην ηλι­κιω­μένη που εκι­νείτο πεζή σε ένα σοκάκι, να την έσπρωξε βίαια σε έναν τοίχο και να αφαί­ρεσε το πορ­το­φόλι της που περιείχε 10 ευρώ, δύο φο μπιζού σταυ­ρου­δά­κια και ένα κομπο­σκοίνι.

Η ηλι­κιω­μένη προέβη σε δήλωση υπέρ του κατη­γο­ρου­μέ­νου.

-Το ίδιο δικα­στή­ριο έπαυσε την δίωξη εις βάρος ενός κατοί­κου της Κω κατη­γο­ρού­με­νου για δια­κί­νηση ναρ­κω­τι­κών μετά την μετα­τροπή της κατη­γο­ρίας εις βάρος του σε προ­μή­θεια ναρ­κω­τι­κών για ιδίαν χρήση.

Ο κατη­γο­ρού­με­νος είχε συλ­λη­φθεί την 6η Ιουνίου 2019 στο Πλατάνι της Κω να κατέχει σε μια αερο­στεγή νάιλον συσκευα­σία κρυμ­μένη σε κούτα φούρνου μικρο­κυ­μά­των σε ντου­λάπα της οικίας του 772 γραμ­μά­ρια κάν­να­βης.

-Σε ποινή φυλά­κι­σης 2 ετών με 3ετή ανα­στολή κατα­δι­κά­στηκε ένας αλλο­δα­πός που συνε­λή­φθη στην Λέρο την 2α Απρι­λίου 2019 διότι μετά από έρευνα κατε­λή­φθη να κατέχει 277,62 γραμ­μά­ρια κάν­να­βης τα οποία είχε φέρει με πλοίο στο νησί.

-Σε ποινή φυλά­κι­σης 4 ετών και 3 μηνών κατα­δι­κά­στηκε από το ίδιο δικα­στή­ριο ένας κάτοι­κος της Καλύ­μνου που την 15η Μαρτίου 2019 εισήλθε σε ξενο­δο­χείο έχοντας καλυμ­μένα τα χαρα­κτη­ρι­στικά του προ­σώ­που του με κου­κούλα και κρα­τώ­ντας στο χέρι του ένα μαχαίρι αφαί­ρεσε από τον ιδιο­κτήτη 10 ευρώ.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.