Επέστρεψαν στον Ιπποκράτη Κω, ο 28χρονος Μεχμέτ Κιοσέογλου και ο 17χρονος Παντελής Κόλιας, που ξεκίνησαν από την ομάδα και τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στο Φοίβο Κω. Αμφότεροι επέστρεψαν στα παλιά τους λημέρια και ανακοινώθηκαν και επίσημα από την ομάδα, που ενισχύει το ρόστερ τόσο του ανδρικού της τμήματος όσο και του εφηβικού. Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ιπποκράτη θα συνεχιστούν προσεχώς, με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού τμήματος για το νέα ανδρικό και εφηβικό πρωτάθλημα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιπποκράτη Κω για τους δύο παίκτες:
Ο ΑΣ Κώων Ιπποκράτης ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Μεχμέτ Κιοσέογλου. Είναι 28 ετών με 1.93 ύψος, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ιπποκράτη, αγωνίστηκε στο Φοίβο Κω και η μεταγραφή του συνάδει με την φιλοσοφία της ομάδας για απόκτηση παικτών με εξαίρετο χαρακτήρα και όρεξη για σκληρή δουλειά. Μέμο καλωσόρισες στην οικογένεια του Ιπποκράτη. Σου ευχόμαστε υγεία και μια ευχάριστη μπασκετική χρόνια.
Ο ΑΣ Κώων Ιπποκράτης ανακοινώνει την απόκτηση του Καλαθοσφαιριστή Παντελή Κόλια. Ο Παντελής είναι 17 χρονών με ύψος 1.72 και αγωνίζεται στη θέση 1. Ξεκίνησε φυσικά από τις Ακαδημίες του Ιπποκράτη, αγωνίστηκε στον Φοίβο Κω και επέστρεψε στην ομάδα του. Η μεταγραφή του συνάδει με την φιλοσοφία της ομάδας για επένδυση σε νεαρούς αθλητές και χρησιμοποίηση τους, πρωτίστως στο αντρικό τμήμα παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Παντελή καλωσόρισες στην οικογένεια του Ιπποκράτη. Σου ευχόμαστε υγεία και ευχάριστη μπασκετική χρονιά».
Προς το παρόν αυτό που απασχολεί τους Κώους είναι οι αποστολές των εφήβων και των κορασίδων στην Αθήνα, που έχουν ως στόχο την πρόκριση στο Final-6 του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Και οι δύο ομάδες μας έχουν αρκετές πιθανότητες διάκρισης και είναι αποφασισμένες να πετύχουν το στόχο τους στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς.
ΤΟ «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ» ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΩ
ΠΗΡΕ: Ηλίας Χαντζάρας (από Ακαδημία Καλύμνου), Στέργιος Λώλος (από Άτταλο Καματερού), Αρίφ Κιοσέογλου (από Φοίβο Κω), Μεχμέτ Κιοσέογλου (από Φοίβο Κω), Παντελής Κόλιας (από Φοίβο Κω)

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ