ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάλεψε ο Τοτολίδης στο Γκιόρ

news room 2 λεπτά ανάγνωση
stivos 22

Καλή εμφά­νιση πραγ­μα­το­ποί­ησε ο Ηλίας Τοτο­λί­δης στον ημι­τε­λικό των 110 μέτρων με εμπόδια στο Ευρω­παϊκό Πρω­τά­θλημα Πρω­τά­θλημα Κ18 που διε­ξά­γε­ται στο Γκιόρ της Ουγ­γα­ρίας, αν και δεν κατά­φερε να προ­κρι­θεί στον τελικό του αγω­νί­σμα­τος. Ο νεαρός αθλητής του ΑΓΕΣ Κάμει­ρος ήταν τέταρ­τος στην τρίτη σειρά με 13.91 (4,3), επίδοση που τον έφερε στην 14η θέση στο σύνολο.

Αντί­θετα, ο Γιάννης Καμα­ρι­νός, προ­κρί­θηκε στον τελικό των ψηλών εμπο­δίων. Ο αθλητής ήταν τέταρ­τος στη σειρά του με 13.70 (2,4), ωστόσο προ­κρί­θηκε στον τελικό με βάση την επίδοση του.  Το επίπεδο του αγω­νί­σμα­τος είναι αρκετά υψηλό, χαρα­κτη­ρι­στικό είναι πως την καλύ­τερη επίδοση πέτυχε ο Βρε­τα­νός Σαμ Μπενέτ με 13.15 και ακο­λού­θη­σαν οι Νικ Ρούεγκ (Ελβετία) με 13.38 και Κένι Φλέτσερ (Γαλλία) με 13.52. Ο Καμα­ρι­νός προ­κρί­θηκε με την έβδομη επίδοση.

Την ικα­νό­τητα της να λει­τουρ­γεί σε έναν μεγάλο αγώνα, παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατά­φερε να δείξει η Σπυ­ρι­δούλα Καρύδη.

Η αθλή­τρια κατέ­κτησε το χάλκινο μετάλ­λιο στο μήκος με 6,23 μ. (1,7) στο Ευρω­παϊκό Πρω­τά­θλημα Κ18 του Γκιορ, παρά το γεγονός ότι δεν έκανε ολό­κληρο τον αγώνα της.

Το τρίτο μετάλ­λιο της χώρας μας στη διορ­γά­νωση κατέ­κτησε η Σταυ­ρούλα Κοσμί­δου, χάρη στον εξαι­ρε­τικό της αγώνα στον τελικό της σφυ­ρο­βο­λίας.  Η 17χρονη αθλή­τρια μπορεί να μην βρέθηκε σε μέρα να κυνη­γή­σει το ατομικό της ρεκόρ (68,21 μ.) , ωστόσο βρήκε τα ψυχικά απο­θέ­ματα να βρει την βολή που θα της έδινε μετάλ­λιο, στην έκτη και τελευ­ταία της προ­σπά­θεια. Η αθλή­τρια του Κώστα Κορο­σίδη κατέ­κτησε το χάλκινο μετάλ­λιο με 65,98 μ.

Τα ελλη­νικά μετάλ­λια

Γκιορ 2018

2η 5.000 μ. βάδην Όλγα Φιάσκα 23.39.12

3η μήκος Σπυ­ρι­δούλα Καρύδη 6,23 μ. π.ρ.Κ

3η σφυ­ρο­βο­λία Σταυ­ρούλα Κοσμί­δου 65,98 μ.

Τιφλίδα 2016

1ος επί κοντώ Εμμα­νουήλ Καραλής 5.45μ.

1ος μήκος Πανα­γιώ­της Μαν­τζου­ρο­γιάν­νης 7,60 μ.

1ος σφαι­ρο­βο­λία Οδυσ­σέας Μου­ζε­νί­δης 21,51 μ.

2ος ύψος Αντώνης Μέρλος 2,16 μ.

3η ύψος Δέσποινα Μαλ­τα­μπέ 1,75 μ.

(πηγή φωτο­γρα­φίας: sportsfeed.gr)

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.