Τοπικές Ειδήσεις

Το Cleopatra Classic ανάμεσα στο 10% των κορυφαίων ξενοδοχείων του κόσμου

Το Cleopatra Classic, μέλος του ομίλου Cleopatra Collection, στην Καρδάμαινα ανάμεσα στο 10% των κορυφαίων ξενοδοχείων του κόσμου στην κατηγορία του

Συμπληρώνοντας 35 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον τουρισμό, ο ομίλος Cleopatra Collection έχει την τιμή να ανακοινώσει την πρόσφατη διάκρισή του που τον τοποθετεί στο 10% των κορυφαίων ξενοδοχείων του κόσμου στην κατηγορία του, λαμβάνοντας το βραβείο Travelers’ Choice Award 2023 από το TripAdvisor.

Ο CEO του Cleopatra Collection Group, κ. Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος, εξέφρασε την περηφάνια του για την ομάδα του και ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που έχουν επιδείξει οι επισκέπτες του. Τόνισε ότι η δέσμευση και ο επαγγελματισμός της ομάδας του, σε συνδυασμό με την αγάπη και τη φροντίδα που παρέχουν στην εμπειρία των επισκεπτών, αποτελούν τα θεμέλια της επιτυχίας του ομίλου.

Ο όμιλος Cleopatra Collection έχει κερδίσει την φήμη για την προσοχή του στη λεπτομέρεια, την προσωπική εξυπηρέτηση και τη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας που συνδυάζει την άνεση και την αυθεντικότητα με τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. Από τη στιγμή που οι επισκέπτες περνούν την πόρτα των ξενοδοχείων του ομίλου Cleopatra Collection, η ομάδα τους προσπαθεί να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία διαμονής για κάθε έναν από αυτούς. Η άριστη εξυπηρέτηση και η προσωπική προσέγγιση έχουν ως αποτέλεσμα μια αξέχαστη διαμονή για τους επισκέπτες του ομίλου Cleopatra Collection.

Μετά την επιτυχία του Cleopatra Classic και την επίτευξη αυτής της διάκρισης, ο ομίλος Cleopatra Collection παραμένει προσηλωμένος στην αναβάθμιση των προτύπων του και στη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των πελατών του. Με πείρα 35 ετών στον τουρισμό, ο ομίλος Cleopatra Collection συνεχίζει να προσφέρει αξέχαστες στιγμές στους επισκέπτες του, ενισχύοντας τη θέση του ως ένας από τους πρωτοπόρους παρόχους τουριστικών υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου