Ο Ηλίας Ασλανίδης (δεξιά στη φωτο) θα βρεθεί αύριο στον Άγιο Θωμά (17:00) για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Α2 Κατηγορίας, ανάμεσα στο Μαρούσι και την Ε.Κ. Καβάλας. Μαζί του θα είναι ο Παναγιώτης Καρακάσης και ο Μεγακλής Μαρινάκης, αμφότεροι από το σύνδεσμο Αχαΐας. Μετά από αρκετό καιρό- λόγω απραξίας, ο νεαρός ρέφερι του Σ.Δ.Κ.Δ. επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση για αγώνα της Α2 Κατηγορίας.
ΣΑΒΒΑΤΟ(08/05):
Άγιος Θωμάς (17:00): Μαρούσι- Ε.Κ. Καβάλας
(Καρακάσης- Μαρινάκης- Ασλανίδης/ Κουλούρης)
Ο Ασλανίδης “σφυρίζει” στον Άγιο Θωμά!
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.