Αθλητικά

ΚΟΕ: Οι αποφάσεις του Δ.Σ.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας ενημέρωσε για τις αποφάσεις του πάρθηκαν στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.
Αναλυτικά:
«Τη δεύτερη συνεδρίασή του πραγματοποίησε την Τετάρτη 5 Μαΐου, διαδικτυακά, το Δ.Σ. της ΚΟΕ. Μετά από σχετική εισήγηση του προέδρου της Ομοσπονδίας Κυριάκου Γιαννόπουλου, αποφάσισε τον ορισμό των υπευθύνων (εφορείες) των αθλημάτων της ΚΟΕ, ως εξής:
-Κολύμβηση: Γιάννης Νάτσιος και Νίκος Ξυλούρης
-Υδατοσφαίριση Ανδρών: Γιώργος Αφρουδάκης
-Υδατοσφαίριση Γυναικών: Εύη Μωραϊτίδου
-Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Δέσποινα Καράμπελα
-Καταδύσεις: Πέπη Χαραλάμπους
-Τεχνικό Κολύμβηση: Ηλίας Ξιάρχος
Χαρακτηριστικό είναι ότι δύο από τους εφόρους που ορίστηκαν, στο γυναικείο πόλο η Εύη Μωραϊτίδου και στην Τεχνική Κολύμβηση ο Ηλίας Ξιάρχος, είχαν εκλεγεί με την παράταξη Γιαννιώτη στις πρόσφατες εκλογές, κάτι που δείχνει την πρόθεση για ενότητα, που είχε εκφραστεί από το ξεκίνημα της θητείας του νέου Δ.Σ. από τον νέο πρόεδρο.
Το Δ.Σ. αποφάσισε επίσης:
-Τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 29 Μαΐου, με εισήγηση του προέδρου Κυριάκου Γιαννόπουλου, για προσαρμογή του Καταστατικού της ΚΟΕ στο Ν.4726/20, με σύσταση ταυτόχρονα αρμόδιας Επιτροπής, στην οποία και μετέχουν ο γενικός γραμματέας του Δ.Σ, Στέφανος Αυγουλέας, η ταμίας Ελευθερία Σαραντίδη και το μέλος του Δ.Σ. Νίκος Φιλόπουλος.
-Την αναγνώριση και ένταξη του σωματείου «Αθλητικός Σύλλογος Αστέρας Νέας Μάκρης», στο Μητρώο Μελών της ΚΟΕ, με εισήγηση του γενικού γραμματέα του Δ.Σ. Στέφανου Αυγουλέα.
-Την επανένταξη του σωματείου «Ρουφ ’80» στο Μητρώο Μελών της ΚΟΕ, με εισήγηση του γενικού γραμματέα του Δ.Σ. Στέφανου Αυγουλέα.
-Τη συμμετοχή του διεθνούς Κριτή Τεχνικής κολύμβησης Νίκου Νιαρχάκου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών (3-9 Ιουλίου, Τομσκ), με εισήγηση του γενικού γραμματέα του Δ.Σ. Στέφανου Αυγουλέα.
-Την έγκριση του προσαρμοσμένου Τακτικού προϋπολογισμού της ΚΟΕ, για το 2021, συνολικού ύψους 2.155.000 ευρώ.
Η επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου 2021».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου