Αθλητικά

Σ.Π.Π.Δ.: Επιμορφωτικό σεμινάριο στην Αθήνα

Με ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου ενημέρωσε τα μέλη του ότι το σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου στην Αθήνα θα διεξαχθεί το 1ο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά:
«Η Ε.Ε. του συνδέσμου ενημερώνει τα μέλη μας, ότι η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου διοργανώνει το 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για όλους τους προπονητές, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.
Η ανακοίνωση της Π.Ε.Π.Π αναφέρει τα παρακάτω.
ΠΡΟΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Π.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.), διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο, για όλους τους προπονητές ποδοσφαίρου, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ο.Α.Κ.Α. 18 και 19 Μαΐου 2019, ημέρες Σάββατο και Κυριακή.
Τα θέματα που θα παρουσιασθούν, αφορούν την τακτική στο ποδόσφαιρο, πρακτική, φυσική κατάσταση, εργοφυσιολογία, ψυχολογία, βιντεονάλυση αγώνα κλπ.
Μεταξύ των ομιλητών είναι οι κ.κ. Γιώργος Δώνης, Τάκης Λεμονής, Γιάννης Πετράκης, Σάκης Τσιώλης Θεόδωρος Ελευθεριάδης, Νεκτάριος Πανταζης, Ιωάννης Ντουρουντός, Γεώργιος Μαρτάκος και η κα. Μαρία Ψυχουντάκη κ.α.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν, σε νεώτερη ανακοίνωσή μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου