• Στους 1ους αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στο αεροδρόμιο Μαριτσών
  • Συνεδριάζει σήμερα 7.5.2018 το Σ.Ο.Π.Π. Δωδεκανήσου

 

Koντά στις δραστηριότητες εθελοντικών οργανώσεων της Ρόδου παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, στις 4, 5 και 6.5.2018.

Συγκεκριμένα:

  • στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ», που οργάνωσε στις 4.5.2018 εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του Σωτήρη Παπαστεργίου και στις 5.5.2018 σε εκδήλωση στο Δημοτικό Διαμέρισμα Γενναδίου σε εκδήλωση που είχε τη στήριξη των ομόρων Δημοτικών Διαμερισμάτων και σκοπό είχε τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας και στο συσσίτιο του Δήμου Ρόδου. Ο κ. Χ. Κόκκινος στο χαιρετισμό του συνεχάρη και ευχαρίστησε τον πρόεδρο Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου κ. Φιλήμονα Νικολάου και το σύνολο των αιμοδοτών για τις ανιδιοτελείς και συνεχείς προσπάθειές τους και τα θετικά αποτελέσματα που έχουν για την κοινωνία μας. Στηρίζουν το συνάνθρωπο και σώζουν ανθρώπινες ζωές. Επίσης ζήτησε να πολλαπλασιαστούν οι εθελοντές που θα πλαισιώσουν τις οργανωμένες δράσεις τους, ώστε να μεγιστοποιηθούν τα θετικά αποτελέσματα για την κοινωνία μας.
  • Στις 6.5.2018 Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθρά Ημισελήνου, ο κ. Χ. Κόκκινος επισκέφθηκε τον πεζόδρομο δίπλα στο ΑΚΤΑΙΟ, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από τα δυο τμήματα του Ερυθρού Σταυρού Ρόδου, το Τμήμα Νοσηλευτικής και Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών. Λόγω της έντονης νεροποντής, η εκδήλωση δεν ολοκληρώθηκε, όμως δόθηκε η δυνατότητα να ανταλλαχθούν απόψεις και να ευχαριστήσει ο κ. Χ. Κόκκινος τα στελέχη του Ερυθρού Σταυρού που αποτελούν πρότυπο για την κοινωνία λόγω των δραστηριοτήτων τους.
  • Στις 6.5.2018 στο αεροδρόμιο Μαριτσών, ο κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Δήμου Ρόδου, παρέστη και συμμετείχε στη βράβευση των νικητών στους 1ους αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων, που διοργανώθηκαν με επιτυχία.
  • Σήμερα στις 7.5.2018 πραγματοποιείται στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) με θέμα την αντιπυρική περίοδο (1.5.2018 – 31.10.2018) και την αντιμετώπιση πυρκαγιών σε δασικές περιοχές και έκτακτων καιρικών φαινομένων και καταστροφών.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ