Ειδήσεις

Ξυλοκοπήθηκε δικηγόρος σε δημοπρασία θέσεων ομπρελών!

Σκηνές «απείρου κάλλους» εκτυλίχθηκαν και σήμερα στη διάρκεια της διενέργειας διαγωνισμού, που προκηρύχθηκε από την εταιρεία «ΔΕΡΜ ΑΕ», για την εκμίσθωση θέσεων στις παραλίες Ιαλυσού και Ρόδου για τους ομπρελάδες και τους εκμισθωτές θαλασσίων μέσων αναψυχής.

Μεταξύ άλλων ξυλοκοπήθηκε και γνωστός δικηγόρος της Ρόδου, που επεδίωξε να συμμετέχει σε δημοπρασία για λογαριασμό εντολέως του!!

Περισσότερα στην αυριανή έκδοση της “δημοκρατικής”

Θυμίζουμε ότι προχθές σημειώθηκαν ανάλογα επεισόδια σημειώθηκαν έξω από την αίθουσα που διαθέτει η «ΔΕΡΜ ΑΕ» στο Ροδίνι όταν κάποιοι από τους ομπρελάδες, που δραστηριοποιούνται επί σειρά ετών στις παραλίες της δημοτικής ενότητας Καλλιθέας, θεώρησαν πως απειλούνται από την παρουσία νέων επιχειρηματιών, που ήθελαν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό.
Πίστευαν, συγκεκριμένα, πως θα αδικηθούν από τους νεο-εισερχόμενους στο χώρο και θα μείνουν χωρίς πόστο, γι’ αυτό και επιχείρησαν να τους αποκλείσουν από τη διαδικασία. Οι νεο-εισερχόμενοι, από την πλευρά τους, πίστεψαν πως οι παλαιότεροι θα τους αφήσουν εκτός της διαδικασίας και διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα. Γρήγορα οι τόνοι ανέβηκαν και κλήθηκε η αστυνομία, που δέχθηκε καταγγελίες ότι κάποιοι έκλεισαν τις πόρτες της αίθουσας για να μην εισέλθουν άτομα που δεν ανήκαν στην κοινοπραξία των ομπρελάδων.

Ο πρόεδρος της “ΔΕΡΜ ΑΕ”, αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γιάννης Περδίκης και ο αντιπρόεδρος της εταιρείας κ. Βασίλης Ψυλλάκης εξήγησαν στους αστυνομικούς ότι οι πόρτες της αίθουσας δεν έκλεισαν και πως ο χώρος ήταν διαθέσιμος για όλους όσοι ήθελαν να λάβουν μέρος στη διαδικασία.

«Μπήκαμε κανονικά στην αίθουσα για τη διενέργεια του διαγωνισμού. Κάποιοι ενοχλήθηκαν από την παρουσία νέων επιχειρηματιών, που ήθελαν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό. Υπήρξαν αψιμαχίες. Η διαδικασία συνεχίστηκε, όπως προβλεπόταν από την προκήρυξη και οι θέσεις κατοχυρώθηκαν στους ενδιαφερόμενους, που εισήλθαν στην αίθουσα και έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της “ΔΕΡΜ ΑΕ” κ. Βασίλης Ψυλλάκης και πρόσθεσε ότι εντολή του κ. Γιάννη Περδίκη ήταν να μείνουν ανοικτές οι πόρτες.

«Θελήσαμε να είναι ελεύθερη η πρόσβαση για όλους. Δώσαμε εξηγήσεις στους αστυνομικούς που επενέβησαν γιατί κάποιοι κατήγγειλαν πως τους απαγορεύθηκε η είσοδος στο χώρο», εξήγησε ο κ. Βασίλης Ψυλλλάκης.
Στο περιστατικό αναφέρθηκε, ομιλώντας στη «δ», ο πρόεδρος της Κοινοπραξίας Ομπρελάδων Φαληρακίου κ. Δημήτρης Κεπέρης.

«Στο διαγωνισμό που διενεργήθηκε προχθές είχαν δικαίωμα να λάβουν μέρος όσοι επιθυμούσαν να δραστηριοποιηθούν στις παραλίες. Οι πόρτες της αίθουσας δεν έκλεισαν, όπως υποστηρίχθηκε. Με εντολή του προέδρου της “ΔΕΡΜ ΑΕ” κ. Γιάννη Περδίκη έλεγξα δύο φορές την πόρτα για να διαπιστώσω αν είχε αποκλειστεί. Ήταν ανοικτή. Ο διαγωνισμός διενεργήθηκε κανονικά και οι θέσεις διανεμήθηκαν στους ενδιαφερόμενους», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Κεπέρης.

Σε ερώτηση σχετικά με την επέμβαση της αστυνομίας ο κ. Κεπέρης δήλωσε:
«Εξηγήσαμε στους αστυνομικούς που ήρθαν για να διαπιστώσουν τι συνέβαινε, πως η πόρτα εισόδου στο χώρο, όπου διενεργούνταν ο διαγωνισμός, ήταν ανοικτή. Αυτή την εντολή είχε δώσει ο κ. Γιάννης Περδίκης».
Σήμερα θα διενεργηθούν και πάλι στην αίθουσα του Ροδινιού διαγωνισμοί για θέσεις στις παραλίες Αρχαγγέλου, Αφάντου, Ιαλυσού και Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου