Το άνοιγμα γραφείων σε Ρόδο και Κρήτη, που θα παρέχουν πλήρες πακέτο υπηρεσιών στους τουρίστες – πελάτες του ΑΝΕΧ Tour, στα δύο νησιά, ανακοίνωσε ο tour operator, επιβεβαιώνοντας ένα ακόμη αποκλειστικό δημοσίευμα του money-tourism.gr.

Η Ελλάδα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των προκρατήσεων του ταξιδιωτικού πράκτορα, μαζί με την Τουρκία, την Κύπρο, την Ισπανία και τη Βουλγαρία, κυριαρχούν στις κρατήσεις στη ρωσική αγορά, για το Καλοκαίρι του 2017.

Στη χώρα μας, στο πλαίσιο των υποστηρικτικών του υπηρεσιών, ο ANEX Tour, ανακοίνωσε το άνοιγμα εισερχόμενων εταιριών στα δύο νησιά -Ρόδο και Κρήτη-, οι οποίες θα προσφέρουν παροχές και υπηρεσίες, όπως ομάδα επαγγελματιών οδηγών, υποστήριξη των τουριστών όλο το εικοσιτετράωρο, τηλεφωνική γραμμή, βοήθεια σε όλες τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στα θέρετρα και συνεχή έλεγχο της ποιότητας των υπηρεσιών.

Ανάλογη εταιρία θα λειτουργήσει και στην Κύπρο.

«Η επιστροφή της Τουρκίας στην τουριστική αγορά άλλαξε σημαντικά την κατάσταση σε σχέση με το 2016. Η ακτή της Αττάλειας είναι πραγματικά στην κορυφή της ζήτησης στη Ρωσία, με τον όγκο των πωλήσεων να έχει φτάσει στα επίπεδα προ κρίσης», υπογραμμίζει η υπηρεσία τύπου του ταξιδιωτικού πράκτορα.

Ο παράγοντας τιμή έχει ουσιαστικό ρόλο στην πορεία της Τουρκίας, αφού, σύμφωνα με μελέτη του ταξιδιωτικού πράκτορα, οι τουρίστες, ενώ επιλέγουν ένα ξενοδοχείο για ξεκούραση, προσανατολίζονται σε καλά αναπτυγμένες υποδομές, όπως στην ύπαρξη παιδικού κλαμπ, σε νεροτσουλήθρες, κ.λπ.. Οι Τούρκοι ξενοδόχοι προσπαθούν να διατηρήσουν την υψηλή ποιότητα. Στο πλαίσιο αυτό, φέτος, μετά από πλήρη ανακαίνιση, μερικά ξενοδοχεία άνοιξαν στην κατηγορία premium. Μεταξύ αυτών τα πιο ενδιαφέρονται είναι το Selectum Luxury Resort 5* και το Belek Beach Resort Hotel 5* στο Μπελέκ και το Granada Luxury Resort Spa 5* στην Αλάνια», δήλωσε η εταιρία.

Μεταξύ των νέων προορισμών που είναι πολύ δημοφιλείς αυτή τη σεζόν είναι, σύμφωνα με το ANEX Tour, το Μαυροβούνιο. Ο ταξιδιωτικός πράκτορας άνοιξε αυτό τον προορισμό στα τέλη Μαρτίου 2016, ενώ κατά τη θερινή περίοδο του 2017, το Μαυροβούνιο είναι από τις πιο σημαντικές χώρες για τον tour operator.

«Σχεδιάζουμε να αυξήσουμε τον όγκο πωλήσεων σε αυτή τη χώρα. Φέτος διαμορφώθηκε το πρόγραμμα πτήσεων βάσει των πτήσεων τσάρτερ της AZUR Air -δύο πτήσεις την εβδομάδα από τη Μόσχα, από τα τέλη Μαΐου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Επιπλέον, διευρύναμε τις επιλογές καταλύματος», δήλωσε η υπηρεσία Τύπου του ταξιδιωτικού πράκτορα.

Πηγή  money_tourism gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ