Τοπικές Ειδήσεις

Οι ακολουθίες της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στους Ιερούς Ναούς της πόλεως Ρόδου.

Εκ της Ι. Μητροπόλεως Ρόδου ανακοινούται το κάτωθι πρόγραμμα των καθ  ημέραν Ακολουθιών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στους Ιερούς Ναούς της πόλεως Ρόδου.

 

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 5.00 το απόγευμα τελείται η Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου.

 

Κάθε Τετάρτη τελείται η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων

  • από 7.00 έως 9.00 το πρωϊ στις Ενορίες: Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Αγ. Άναστασίας, Αγ. Σκέπης, Αγ. Αποστόλων, Αγ. Γεωργίου Άνω, Αγ. Γεωργίου Κάτω, Αγ. Δημητρίου Ροδινίου, Αγ. Νικολάου, Αγ. Παντελεήμονος, Αγ. Φανουρίου και Αναλήψεως του Κυρίου.
  • από 6.00 έως 8.00 το απόγευμα στις Ενορίες: Μητροπ. Ναός Εισοδίων Θεοτόκου, Αγ. Άναργύρων, Αγ. Δημητρίου (παλ. Κοιμητ.), Αγ. Ιωάννου, Αγ. Χριστοφόρου και Εισοδίων Θεοτόκου Νεοχωρίου.

 

Κάθε Παρασκευή από 7.00 έως 9.00 το πρωϊ τελείται η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων και από τις 7.00 το απόγευμα, η Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Στον Αγ. Φανούριο η Ακολουθία των Χαιρετισμών αρχίζει στις 5.30 το απόγευμα.

 

Κάθε Κυριακή των Νηστειών σε όλους τους Ναούς τελείται η Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου από 7.00-10.00 το πρωί και ο Κατανυκτικός Εσπερινός στις  5.00 το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, μετά το πέρας του οποίου ακολουθεί επίκαιρη ομιλία.

Ανακοινώνεται ότι την Κυριακή της Τυρινής 10 Μαρτίου 2019 καί περί ώραν 5.00 το απόγευμα, ο  Σεβ. Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος θα χοροστατήσει κατά τον «Εσπερινόν της Συγνώμης» στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου πόλεως Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου