Ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο να συνεχίσει να στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των νησιωτών μας και τις πρωτοβουλίες για επίλυση των προβλημάτων που πολλαπλασιάζονται
O Aντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη σήμερα 7.3.’16 στις εορταστικές εκδηλώσεις επ’ ευκαιρία της 68ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη Μητέρα Ελλάδα στο νησί της Κω. Τις εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, οποίος ανακηρύχθηκε και επίτημος δημότης της Κω, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού της Συμβουλίου.
Υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο και τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης κ. Τέρενς Κουίκ στο αεροδρόμιο της Κω «Ιπποκράτης» και παρακολούθησε μαζί τους και με τις αρχές του τόπου τη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, την κατάθεση στεφάνου στο βωμό της πατρίδας και την παρέλαση. Μετά την ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτημο Δημότη της Κω, ακολούθησαν τα εγκαίνια της έκθεσης που ήταν αφιερωμένη στην ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα, στο Λαογραφικό Μουσείο Κω – ΧΑΝΙ. Την έκθεση διοργανώνει ο Δήμος Κω και το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία. Κατά τη διάρκεια του επισήμου γεύματος, ο κ. Χ. Κόκκινος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα μηνύματα που εκπέμπει η 68η Επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη Μητέρα Ελλάδα, τα ζητήματα που απασχολούν τα νησιά μας και την Κω (παράτυπη μετανάστευση, ανάγκη κινήτρων και αναπτυξιακών δράσεων, στήριξη του τουριστικού μας προϊόντος) και ζήτησε τη στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλου στα δίκαια αιτήματα των νησιωτών μας και τις πρωτοβουλίες για επίλυση των προβλημάτων που πολλαπλασιάζονται.
● Ο κ. Χ. Κόκκινος επέστρεψε το απόγευμα της 7ης Μαρτίου στη Ρόδο, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο στην επίσκεψή του στη Ρόδο, που περιλαμβάνει επίσκεψη στα γραφεία της Π.Ν.Αι. και εγκαίνια της έκθεσης με θέμα: «ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ», έκθεση σκίτσων για το προσφυγικό ζήτημα στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης.
● Χθες το πρωί 6.3.’16 ο κ. Χ. Κόκκινος μετέβη από τη Ρόδο στην Κω, όπου είχε συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Κυρίτση, τον Έπαρχο της Κω κ. Χαλκιδιό και τους περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Κω – Νισύρου για θέματα αρμοδιότητάς του (πολιτική προστασία, Π.Σ.Ε.Α. κ.λπ.). Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παρακολούθησε και μίλησε στην εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων ιστιοπλόων που συμμετείχαν στους διασυλλογικούς αγώνες που διεξήχθηκαν στις 5 και 6.3.’16 στην Κω, με τη συμμετοχή αθλητών των Ναυτικών Ομίλων Ρόδου, Κω και Σύρου. Το βράδυ της ίδιας μέρας παρακολούθησε την εκδήλωσε που διοργάνωσε η φιλαρμονική του Δήμου Κω.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ