Ρεπορτάζ

Διάρρηξη στο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής του Δήμου (βίντεο)

Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστή η διάρρηξη που σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις που στεγάζουν την Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής του Δήμου.

Οι δράστες έκλεψαν 5 ηλεκτρονικούς υπολογιστές με τα στοιχεία των παιδιών που φοιτούν στους παιδικούς σταθμούς και όλες τις σφραγίδες που χρησιμοποιούσε το προσωπικό.

“Δεν κατανοούμε τον λόγο για τον οποίο έγινε το συγκεκριμένο συμβάν.Οι υπολογιστές ήταν παλαιοί και το μόνο που περιείχαν ήταν τα στοιχεία των παιδιών.Αν κάποιοι θεώρησαν ότι έτσι θα διαγράψουν τις οφειλές απατώνται, γιατί στα στοιχεία στέλνονται ηλεκτρονικά στον Δήμο. Τώρα περιμένουμε την απόφαση της ΕΛΑΣ μετά την έρευνα που διεξάγεται στο κτίριο” δήλωσε η Αντιδήμαρχος κυρία Λίτσα Κρεμαστινού.

Οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης κατήγγειλαν ότι συχνά δέχονται οχλήσεις από διάφορα περιθωριακά άτομα.
“Είχαμε ζητήσει με έγγραφό μας να μεταφερθούμε στην νέα πτέρυγα του παλαιού νοσοκομείου γιατί εκεί θα είμασταν πιο ασφαλείς” δήλωσε η προϊσταμένη της Διεύθυνσης κυρία Καλοτίνα Σαρούκου.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγη ώρα, μια υπάλληλος της Διεύθυνσης βρήκε πεταμένη στον κήπο μια μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν και άλλα αντικείμενα πεταμένα προφανώς από τους δράστες.Επίσης στον χώρο βρέθηκαν σακίδια, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα ανήκουν στους δράστες.
Να σημειωθεί ότι οι δράστες για να μπουν στον χώρο, έσπασαν την μία από τις δύο εισόδους.

‘ Ερευνες διενεργούνται από την αστυνομία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου