Εξιχνιάστηκε σήμερα (Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024), από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, η κλοπή επτά επιτοιχιζομένων χαλκογραφιών αναπαράστασης των παθών του Χριστού, οι οποίες είχαν αφαιρεθεί την 2 Φεβρουαρίου 2024 από τον αρχαιολογικό χώρο της Φιλερήμου στη Ρόδο.
Τις αφαιρεθείσες χάλκινες εικόνες εντόπισαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί που διερευνούσαν την υπόθεση, εγκαταλειμμένες σε υπαίθρια έκταση.
Οι χαλκογραφίες κατασχέθηκαν και φυλάσσονται προκειμένου να αποδοθούν στην αρμόδια Υπηρεσία.
Η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζεται.
![]()
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.